x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» στην ιστορία: Έρχονται ΒΑΡΒΑΤΕΣ αποκαλύψεις για τον COVID;

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Έτοιμοι οι διεθνιστές να ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ τα τσιράκια τους;;

Ο δικηγόρος, Τόμας Ρεντς, μίλησε σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική, για να αναλύσει την επόμενη κίνηση τους, καθώς μάλλον είναι προγραμματισμένο να βγουν πολλά σε σχέση με την λεγόμενη πανδημία του κορωνοϊού στην φόρα.

Ο Renz και η ομάδα του έχουν ξεκινήσει αγωγή δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της EcoHealth Alliance του εργαστηρίου Wuhan καθώς και άλλων οργανισμών για την δημιουργία του Covid-19.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία που εξαπολύθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα. Εξιμισι εκατομμύρια νεκροί από τον αριθμό τους», είπε ο Ρεντς και συνέχισε:

 

«Έχουμε έναν πληροφοριοδότη από πρώτο χέρι. Δημοσιεύσαμε πριν από μερικές εβδομάδες μια αναφορά που έδειχνε πολλά πράγματα. Έδειξε ότι, πρώτα απ ‘όλα, είναι σχεδόν αδιαμφισβήτητο ότι δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο στο Wuhan της Κίνας. Δείχνει ότι ο Anthony Fauci είπε σχεδόν σίγουρα ψέματα στο Κογκρέσο όταν είπε ότι δεν χρηματοδοτούσε το κέρδος της λειτουργίας».

Αυτή η αγωγή θα μπορούσε να εκθέσει ολόκληρη την πανδημία του Covid για τα καλά!

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ;;; ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Η ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΛΥΣΗ»;;

https://rumble.com/v1p3sk3--ecohealth-alliance.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software