x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σχεδιάζει η Δύση πυρηνική πρόκληση;

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μετά από μια τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας απέκτησε νέα τροπή. Το υποστηριζόμενο από τη Δύση Κίεβο σαφώς επιδιώκει να πραγματοποιήσει σημαντικές πράξεις δολιοφθοράς βαθιά μέσα στη Ρωσία, ενώ προσπαθεί να ανακαταλάβει εδάφη, γράφει η Nezavisimaya Gazeta.

Σε μια τέτοια κατάσταση, η απόφαση του Κρεμλίνου να ιδρύσει την Κοινή Ομάδα Δυνάμεων για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και να διορίσει τον Διοικητή των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, Στρατηγό Συνταγματάρχη Σεργκέι Σουρόβκιν φαίνεται λογική( σ.σ για τους Ρώσους).

Ο ιδρυτής του τάγματος Βόστοκ της πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) και στρατιωτικός ειδικός Αλεξάντερ Κοντακόφσκι πιστεύει ότι ο Σουρόβκιν «θα έχει ταχύτερη πρόσβαση στο πρώτο πρόσωπο [ανώτατο αρχιστράτηγο] και μια ευκαιρία να μεταφέρει τη θέση του απευθείας, παρακάμπτοντας το ανώτερο κλιμάκιο του στρατού. «Εάν λειτουργεί, αυτό είναι θα εντάξει, καθώς όσοι βρίσκονται στο έδαφος έχουν πιο αμερόληπτη άποψη για την κατάσταση από εκείνους στις αίθουσες συνεδριάσεων», πρόσθεσε.

«Η Σουρόβκιν έχει να κάνει πολύ μαχητικό έργο όσον αφορά τη διαχείριση όχι μόνο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και άλλων υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς και όσον αφορά τη διασφάλιση της συνεργασίας μεταξύ τους, τη δημιουργία αποτελεσματικών καναλιών επικοινωνίας, την ανταλλαγή πληροφοριών κ.λπ. Δεν υπάρχει χώρος για ίντριγκες και τσακωμούς εδώ, για το οποίο μιλούν ορισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί», επεσήμανε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, αντιστράτηγος απόστρατος Γιούρι Νετκάτσεφ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα λόγια του, το Κίεβο συνεχίζει τις συνομιλίες με το Ηνωμένο Βασίλειο για την παράδοση πυρηνικών όπλων. Νωρίτερα, το Λονδίνο φέρεται να υποσχέθηκε να παράσχει αρκετές τακτικές πυρηνικές κεφαλές στο Κίεβο. «Σύμφωνα με τα στοιχεία μου, ο [ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ] Ζελένσκι έδωσε την εντολή να προετοιμαστεί μια πυρηνική βόμβα για μια επίθεση στη Ρωσία», σημείωσε ο ειδικός.

 
 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software