x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιφανής Έλληνας Γιατρός: Τι δεν γνωρίζουν όσοι εμβολιάστηκαν

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Όπως είχα πει και είχα γράψει, κανονικά θα έπρεπε να αποσυρθεί το εμβόλιο. Άλλα εμβόλια με λιγότερες παρενέργειες και λιγότερους θανάτους, είχαν αποσυρθεί πάραυτα”ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ Focus», ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης.

“Η ουσία είναι ότι επιβληθεί μέσω διαφόρων πιέσεων. Εκβιασμός δεν είναι που επέβαλαν στους γιατρούς να το κάνουν με την απειλή της απόλυσης; Εκβιασμός δεν είναι που δεν προσελάμβαναν προσωπικό εάν δεν έκανε το εμβόλιο; Το θέμα είναι γιατί έγιναν όλα αυτά και γιατί μας χώρισαν στα δύο”, τόνισε.

“Γιατί τόσο μένος και φασαρία κατά αυτών που δεν εμβολιάστηκαν; Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι, υποστήριζαν πάρα πολύ έντονα την επιλογή τους, δε δέχονταν καμία κουβέντα, ακόμα κι αν επρόκειτο για επίσημα στοιχεία που έκαναν λόγο για αύξηση θανάτων. Εάν πάλι ο εμβολιασμένος, δεχθεί ότι έκανε λάθος, καταλαβαίνετε την εσωτερική κατάρρευση που θα πάθει; Γιατί αυτό το λάθος, δεν αντιστρέφεται. Θα πρέπει από κάπου να γαντζωθεί και να πεισει τον εαυτο του ότι αυτό που έκανε είναι σωστό. Δέχεται λοιπόν τα πάντα, για να στηρίξει την επιλογή του”, πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη δήλωση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη ότι τα συμπτώματα της νόσου Covid-19, δε διαφέρουν από παραλλαγή σε παραλλαγή ο κος Καβαλιώτης, απάντησε ότι κάτι τέτοιο “δεν ισχύει διότι ο ιός σιγά σιγά φθίνει καθώς, γίνεται δηλαδή ασθενέστερος”.

“Αυτοί που εμβολιάστηκαν και γραπωθήκαν από το εμβόλιο και πιστεύουν ότι αν κάνουν και άλλη δόση και παραπάνω δόσεις θα σωθούν, γνωρίζουν ότι το εμβόλιο ρίχτηκε στην αγορά πειραματικά; Οι μελέτες που γίνονται στα άλλα εμβόλια, στην περίπτωση αυτά έγιναν στον παγκόσμιο πληθυσμό. Δοκιμασαν το εμβόλιο σε μία τεράστια πληθυσμιακά ομάδα. Θα με θυμηθείτε, αυτά τα εμβόλια, δε θα πάρουν επίσημη άδεια”, υπογράμμισε ο κ. Καβαλιώτης.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software