x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νέος ξαφνικός θάνατος! 34χρονη ήρθε για διακοπές στην Αθήνα και πέθανε στο ξενοδοχείο μπροστά στην οικογένειά της

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση πως πέθανε ξαφνικά η Νικολέτα Κοπάση, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση έχει βυθίσει στη θλίψη τα Σφακιά αλλά και το Ηράκλειο όπου γεννήθηκε η άτυχη 34χρονη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους , όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη.

Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς , η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η Νικολέτα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια.

Πολυάριθμοι φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική νέα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν πολύ αγαπητή και ως δισεγγονή του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software