x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ της εποχής μας»! Χαμός με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Pfizer για τις δοκιμές εμβολίων

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι επονομαζόμενοι ελεγκτές γεγονότων (fact checkers) στο Associated Press (AP) επιβεβαίωσαν ότι η Pfizer δεν παρείχε ποτέ στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια της COVID θα σταματούσαν τη μετάδοση του ιού.

Παρόλα αυτά εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι το πλαίσιο αυτής της αποκάλυψης είναι…«παραπλανητικό» και «χάνει το πλαίσιο».

Εξηγώντας αυτό, το AP έγραψε:

«Στην ακρόαση, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos ρώτησε την πρόεδρο της Pfizer διεθνών αγορών Janine Small εάν η Pfizer είχε δοκιμάσει το εμβόλιο της για τον COVID-19 για την ικανότητά του να αποτρέπει τη μετάδοση του ιού πριν από την αγορά της. ελευθέρωση. Ο Small απάντησε: «Όχι. Έπρεπε πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να καταλάβουμε πραγματικά τι συμβαίνει στην αγορά».

 

Θυμίζουμε το βίντεο-“διαμάντι”:

https://rumble.com/v1nnrua--pfizer-.html

Μπροστά σε αυτό το σκάνδαλο, μετά τα δισεκατομμύρια εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο, ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής μίλησε και στην εκπομπή του Tucker Carlson στο Fox News για τα εκβιαστικά διλήμματα της κορωνοχούντας και την υποκριτική στάση των δυτικών κυβερνήσεων.

 

Έκανε λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής μας:

“Σε πολλές χώρες όπως στις ΗΠΑ και την Ιταλία, οι εντολές εμβολίων εισήχθησαν για ορισμένα επαγγέλματα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, τα προς το ζην, την επιχείρησή τους, επειδή παρέμειναν σταθεροί στις αρχές τους. Η κυβέρνηση ουσιαστικά φυλάκισε στα σπίτια τους τους μολυσμένους. Όλα αυτά βασίστηκαν στην ιδέα πως ο εμβολιασμός βοήθησε στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού, διαφορετικά γιατί θα έπρεπε οι άνθρωποι να είναι εκτός κοινωνίας;

https://rumble.com/v1ognlp-101554045.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software