x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δικηγόρος στις ΗΠΑ: «Νέο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ φέρνει ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ και ΧΟΥΝΤΑ»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Francis Anthony Boyle είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Illinois College of Law. Έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος για την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και έχει υποστηρίξει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και των αυτόχθονων λαών.

Μιλώντας σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, έκανε λόγο για ιατρική τυραννία υπό τον Μπάιντεν που δημιουργήθηκε από μια συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Μπόιλ εξήγησε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) – ο ιατρικός βραχίονας του ΟΗΕ – συντάσσει μια συνθήκη που, αν υπογραφεί από τον Τζο Μπάιντεν, θα παραδώσει την πολιτική υγείας των ΗΠΑ στον παγκόσμιο οργανισμό.

 

«Είναι σαφές ότι αυτή η συνθήκη, εάν εγκριθεί, θα δώσει στον ΠΟΥ δικτατορικές εξουσίες για να καθορίσει τις πολιτικές υγείας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες σε περίπτωση άλλης πανδημίας, την οποία φυσικά ξέρουν από παλιά ότι πρόκειται να δημιουργήσουν», είπε ο Μπόιλ.

Ο Μπόιλ συνέχισε επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το οποίο παραβιάζει την νομοθεσία περί προστατευτικών κιγκλιδωμάτων για τα βιολογικά όπλα που συνέταξε το 1989, δίνοντας πράσινο φως στην ανάπτυξη ενός «επιθετικού βιολογικού όπλου πολέμου» και ενός εμβολίου για αυτό.

https://rumble.com/v1ob47x-101295645.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software