x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ρόδος: 35χρονη κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της και πέθανε

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Θλίψη σε ολόκληρο το νησί για τη μητέρα τριών μικρών παιδιών

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά γιατρού του νοσοκομείου ο οποίος πριν από δύο ημέρες εγχείρησε την 34χρονη γυναίκα, υπέβαλε σήμερα το απόγευμα ο σύζυγος της αδικοχαμένης 35χρονης Ροδίτισσας που έχασε τη ζωή της τόσο ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Ρόδου.

Ο δικηγόρος της οκογένειας κος Ανδρέας Κουκούλης, προέβηκε σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώ ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες και έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια ιατρικής η οποία θα παραστεί στην διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη σορό της άτυχης γυναίκας μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών

H Ρόδος γονατίζει και πάλι από θλίψη και συγκίνηση, καθώς η 35χρονη Ε. Μ. μητέρα τριών παιδιών (ενός δίχρονου και δίδυμων 10 μηνών) η οποία κατάγεται από τ Αφάντου, κατέρρευσε έπειτα από πόνους που είχε το τελευταίο διήμερο μπροστά στο δίχρονο παιδί της.

 

Παρά την άμεση παρέμβαση του ΕΚΑΒ και της ομάδας ΔΙΑΣ, που την μετέφεραν γρήγορα στο Νοσοκομείο, η άτυχη μητέρα απεβίωσε στα επείγοντα, πιθανότατα από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software