x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιλέξτε όλο και πιο πολύ την ησυχία

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πόσες χιλιάδες λέξεις λες την ημέρα; Μείωσε τις κατά 50% για μία εβδομάδα.

Πόσες χιλιάδες σκέψεις έχεις την ημέρα; Μείωσε τις κατά 50% για μία εβδομάδα.

Πλησιάζοντας στην ησυχία αφήνεις τον ασυνείδητο νου σου να θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σου πιο ξεκάθαρα.

Με την απόφασή σου να επιβληθείς στον εαυτό σου αρχίζεις και αναγνωρίζεις δυνάμεις που σου έχουν κρυφτεί.

 

Ο έλεγχος του εαυτού μας πάνω στην μάσκα που φόρεσαμε για την κοινωνία είναι ο αρχικός δρόμος ώστε να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Με αυτό τον απλό τρόπο θα αρχίσεις να κατανοείς πόσα πολλά πράγματα σου έχουν επιβληθεί, πόσες ιδέες και πληροφορίες δεν κατοικούν μέσα σου αλλά έχουν προέλθει από εξωτερικούς παράγοντες.

Με απλή φυσική να το δεις θα κατανοήσεις ότι σπαταλώντας λιγότερη ενέργεια εξοικονομείς ενέργεια για σένα ενέργεια που θα παραμείνει μέσα σου, είναι μία εποχή που τα πάντα βρίσκονται σε πολύ λεπτές ισορροπίες και οτιδήποτε κερδίζεις σε αυτή την εποχή είναι ένα μεγάλο συν για σένα.

Σε αυτή την εβδομάδα που θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τον ήχο και να παραμείνουμε σε ησυχία κάθε βράδυ προσπάθησε να κάνεις για 10 λεπτά αυτή την μικρή άσκηση.

 

Ρώτα τον εαυτό σου, από πού πηγάζει η επόμενη σκέψη μου… Και εστίασε όχι στην απάντηση και στην πρώτη εικόνα που θα σου έρθει αλλά στο κενό μεταξύ τις ερωτήσεις και την εμφάνιση της πρωτης πληροφορίας.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι απαντήσεις που θα δώσει ο εαυτός μας, ο ελεγχόμενος εαυτός μας… Μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε αυτό το κενό… Όσο Μεγαλύτερο είναι το κενό τόσο πιο κοντά στην πηγή του εαυτού μας βρισκόμαστε.

Και αυτό θα μας δώσει πολύ μεγάλες δυνατότητες και ιδιαίτερα συναισθήματα, η επαφή σου ξανά με την Πηγή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος για σένα.

Δοκίμασε το για να καταφέρεις να μειώσεις τους κραδασμούς, Γιά να συντονιστεις καλύτερα με την πραγματικότητα που υπάρχει μέσα σου.

 

Άνθρωπος σε ησυχία είναι ένα όργανο με μεγάλες κεραίες που μπορεί να συλλάβει μικρά σήματα που έρχονται έξω από σένα .

Αν συντονιστούμε σωστά ο κόσμος που μπορεί να δούμε θα μας εκπλήξει όλους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software