x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νέα ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! Μεταμοσχευμένοι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ το μόσχευμα!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
«Ακόμα και μερικοί που είχαν υποβληθεί σε επέμβαση πριν από 20 χρόνια»!!! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

«Ορισμένοι λήπτες μεταμοσχεύσεων απορρίπτουν το νέο τους όργανο και οι επιστήμονες λένε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μπορεί να ευθύνεται», αναφέρει το WISH TV.

Σύμφωνα με μια νέα  μελέτη που  δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Medicine, τα οξέα αλλομοσχεύματα κερατοειδούς φέρονται να απορρίπτονται από ανοσοποιημένους ασθενείς που έχουν υποβληθεί στην διαδικασία. Οι ερευνητές λένε ότι η υποκείμενη αιτία μπορεί να συνδέεται με μια συστηματική φλεγμονώδη απόκριση που προκαλείται από το εμβόλιο μετά το τρύπημα.

 

Ο κερατοειδής είναι το πιο εξωτερικό στρώμα του ματιού ενός ατόμου. Τα μοσχεύματα κερατοειδούς χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση ενός κατεστραμμένου κερατοειδούς. Η χειρουργική επέμβαση είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πιο επιτυχημένες διαδικασίες μεταμόσχευσης οργάνων με χαμηλά ποσοστά απόρριψης. Αποκαθιστά την όραση, μειώνει τον πόνο στα μάτια και βελτιώνει την εμφάνιση του άρρωστου κερατοειδούς.

Ιάπωνες ερευνητές συγκέντρωσαν δεδομένα από 23 μελέτες. Συνολικά αξιολογήθηκαν 23 μάτια από 21 ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε επεμβάσεις μοσχεύματος κερατοειδούς. Η απόρριψη του μοσχεύματος συνέβη οπουδήποτε από μία ημέρα έως έξι εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό σε όλους τους ασθενείς – σε μερικούς (δύο άτομα), ενώ υποβλήθηκαν στην διαδικασία πριν από είκοσι χρόνια!!!

https://rumble.com/v1kd5ej--covid.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software