x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΒΟΜΒΑ» Βέλγου ιολόγου: Έτσι κρατάνε την πανδημία «ΖΩΝΤΑΝΗ»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

Ο Βέλγος ιολόγος Geert Vanden Bossche περιγράφει τον λόγο που οι πολιτικές για την δημόσια υγεία παγκοσμίως όχι μόνο δεν πρόκειται να περιορίσουν την πανδημία αλλά αντιθέτως θα την διαιωνίζουν επ’ αόριστον με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα μέτρα που επιβάλλονται και τους εκβιασμούς που ξεδιπλώνονται…

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

-«Ασκούμε πίεση στην πρωτεΐνη ακίδας μέσω των αντισωμάτων και η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για τη μολυσματικότητα. Έτσι ασκούμε πίεση στη μολυσματικότητα του ιού!

 

-Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα εμβόλια που δεν προκαλούν αποστειρωτική ανοσία και ειδικά με τη μορφή μαζικού εμβολιασμού!

-Η ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο ενισχύει τη μεταδοτικότητα του ιού, ενώ η φυσική ανοσία, δηλαδή η έμφυτη και η επίκτητη ανοσία ως αποτέλεσμα της φυσικής νόσησης πρόκειται να εξαλείψει τον ιό.

-Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες όταν έρχεται ένας ιός: είτε το ανοσοποιητικό σύστημα πρόκειται να εξαλείψει τον ιό και αυτό είναι που πρόκειται να δημιουργήσει την ανοσία της αγέλης είτε κάτι (πχ ένα εμβόλιο mRNA κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα, να μην επιτυγχάνει αυτό τοn στόχο και απλά θα ασκήσει ανοσολογική πίεση. Και η ανοσολογική πίεση γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο ενός ιού που εξακολουθεί να αναπαράγεται επειδή δεν υπάρχει αποστειρωτική ανοσία, οπότε αυτός θα δραπετεύσει φυσικά από αυτή την ατελή ανοσολογική πίεση και η πανδημία θα κρατάει εσαεί».

Δείτε το βίντεο:

https://rumble.com/v1k3pj7-94231555.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software