x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Daily Mail: Πληροφορίες για «χτύπημα στη λιμουζίνα του Πούτιν»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πληροφορίες, που δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί, για επίθεση στη λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα DailyMail, επισημαίνοντας πως το περιστατικό είναι λήξαν χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως επισημαίνεται, ειδικότερα, το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Πούτιν βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η λιμουζίνα του χτυπήθηκε στην μπροστινή αριστερή ρόδα και στη συνέχεια βγήκε καπνός.

Το αυτοκίνητο, όμως, δεν υπέστη σοβαρές ζημιές και ο Ρώσος πρόεδρος δεν τραυματίστηκε. Οι Αρχές προχώρησαν, όμως, σε σειρά συλλήψεων ενώ ξηλώθηκαν μέλη από την προσωπική φρουρά του Πούτιν λόγω του ότι έγιναν γνωστές οι κινήσεις του 69χρονου.

 

Τις συγκεκριμένες πληροφορίες μεταδίδει το αντιρωσικό δίκτυο General SVR.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πούτιν είχε δώσει εντολή στην 39χρονη πρώην ολυμπιονίκη και ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα, να προχωρήσει σε άμβλωση.

Παράλληλα, μεταδίδεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος επέστρεφε στην επίσημη κατοικία του, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του συμβάντος.

Πέντε οχήματα με ειδικούς φρουρούς βρίσκονταν στη σειρά, με του Πούτιν να είναι το τρίτο.

 

Λίγα χιλιόμετρα προτού φτάσει η αυτοκινητοπομπή στην επίσημη κατοικία του Ρώσου προέδρου, ένα ασθενοφόρο μπλόκαρε το πρώτο όχημα.

Το δεύτερο όχημα συνέχισε χωρίς να σταματήσει λόγω ενός εμποδίου στον δρόμο. Ξαφνικά, από το τρίτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Πούτιν, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και άρχισε να βγαίνει μετά καπνός.

Το αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου, όμως, έφυγε γρήγορα από το σημείο και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software