x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τεράστια ποσοστά αποβολών μεταξύ εμβολιασμένων εγκύων γυναικών που βρέθηκαν θαμμένες στα έγγραφα της Pfizer

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Pierre Kory, MD, MPAPierre Kory, MD, MPA
Aug 21 Αυγούστου
Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι το PFDA (το P δεν είναι τυπογραφικό λάθος) ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο για 75 χρόνια να δημοσιοποιήσει τις πολλές χιλιάδες σελίδες δεδομένων που τους υποβλήθηκαν από την Pfizer για να υποστηρίξουν τις EUA που εξέδωσε (το PFDA ).

Μια ερμηνεία αυτής της ενέργειας είναι ότι ήθελαν τα δεδομένα να παραμείνουν κρυφά για μεγάλο χρονικό διάστημα για να κρύψουν την απάτη ή/και την εγκληματικότητα (το ίδιο πράγμα). Το άλλο είναι ότι είχαν αρκετό προσωπικό για να ολοκληρώσουν αυτό το έργο μέσα σε 75 χρόνια. Ας αγνοήσουμε το 2ο ως παράλογο εκ πρώτης όψεως (ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται να ξεχύνουν έγγραφα κάθε μήνα αφού τους διέταξε ο δικαστής). Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος προφανώς.

Τώρα γιατί θέλουν να κρατήσουν τα δεδομένα κρυφά; Αυτό που βρίσκεται στη σφαίρα των δυνατοτήτων είναι ότι τη στιγμή που προσέφυγαν στο δικαστήριο, γνώριζαν ότι η EUA και η προκύπτουσα τεράστια εθνική και παγκόσμια εκστρατεία εμβολίων ήταν προκαθορισμένες και ανεξάρτητες από οποιαδήποτε «επιστήμη» προέκυψε για να υποστηρίξει ή να μην υποστηρίξει την εκστρατεία. Δυστυχώς για αυτούς, η «επιστήμη» δεν ήταν υποστηρικτική. Καθόλου. Έτσι προσπάθησαν να καταστείλουν τη σοβαρή ανησυχητική τοξικότητα και την έλλειψη δεδομένων αποτελεσματικότητας που περιέχονται σε αυτά τα έγγραφα.

Λοιπόν, το δικαστήριο τους διέταξε να δημοσιοποιούν χιλιάδες σελίδες εγγράφων κάθε μήνα. Η παραπάνω υπόθεσή μου φαίνεται να επικυρώνεται από την αποκάλυψη όσων δεν είναι απλώς ανησυχητικά, αλλά απολύτως τρομακτικά δεδομένα σχετικά με την έλλειψη ασφάλειας στην εγκυμοσύνη. Ενώ η Δρ Naomi Wolf και οι Εθελοντές Έρευνας WarRoom/DailyClout διόρθωσαν πρόσφατα μια αναφορά που μετρούσε τις αποβολές σε μια ενότητα των εγγράφων της Pfizer, έχουν δίκιο να έχουν έγκαιρα και συχνά εφιστούν την προσοχή σε μηνύματα σχετικά με αυτό το ζήτημα συνολικά. Πράγματι, τον Μάιο του 2022, ανακοίνωσαν την ιστορία μιας άλλης ενότητας των εγγράφων της Pfizer, στην οποία το ποσοστό θνησιμότητας των εμβρύων και των βρεφών γυναικών που εμβολιάστηκαν με την ένεση mRNA της Pfizer ήταν περίπου 80 τοις εκατό.
Τώρα, ας κάνουμε μια βουτιά σε μία μόνο σελίδα από τις πολλές χιλιάδες. Δείτε παρακάτω, Ενότητα 5.3.6, Σελίδα 12 του εγγράφου που ονομάζεται «Σωρευτική Ανάλυση Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά την έγκριση».

 

Κοιτάζοντας την πρώτη σφαίρα κάτω από την κεφαλίδα:

Περιπτώσεις εγκυμοσύνης: 274 περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένων:

Σε αυτήν την παράγραφο, στην πρώτη ανάγνωση, είναι απλώς μια λίστα ανεπιθύμητων συμβάντων και αριθμών, λεπτομερής με τρόπο που προκαλεί σύγχυση στην καλύτερη περίπτωση και σύγχυση στη χειρότερη. Νομίζω ότι είναι το τελευταίο γιατί, αν κάνετε κάποια απλή αριθμητική προσπαθώντας να αναλύσετε αυτήν την παράγραφο, καταλήγετε σε αυτό:
270 εγκυμοσύνες αναφέρθηκαν σε εμβολιασμένες γυναίκες κατά τις πρώτες 12 εβδομάδες της εκστρατείας του εμβολίου. Σε 238 από αυτές, «δεν δόθηκε κανένα αποτέλεσμα». Έτσι, γνώριζαν μόνο το αποτέλεσμα 32 εγκυμοσύνων που αναφέρθηκαν. Τι συνέβη σε αυτές τις 32 εγκυμοσύνες που παρακολούθησαν;

Τα χέρια μου κυριολεκτικά τρέμουν καθώς το γράφω, αλλά ορίστε. Σε αυτές τις 32 εγκυμοσύνες, υπήρχαν:

 

23 αυθόρμητες αμβλώσεις
2 αυτόματες αποβολές με ενδομήτριο θάνατο
Έτσι, 25 από τις 32 εγκυμοσύνες με γνωστά αποτελέσματα οδήγησαν σε αποβολή, ποσοστό 78%. Σημειώστε ότι η αποβολή συνήθως συμβαίνει μόνο στο 12-15% των κυήσεων
2 πρόωροι τοκετοί με νεογνικό θάνατο
1 αυτόματη αποβολή με νεογνικό θάνατο
1 φυσιολογικό αποτέλεσμα

Σημειώστε ότι αυτό αθροίζει μόνο 29 γνωστά αποτελέσματα, αλλά στη συνέχεια σημειώνουν ότι «αναφέρθηκαν δύο διαφορετικά αποτελέσματα για κάθε δίδυμο» και στη συνέχεια μιλούν για «περιπτώσεις εμβρύου/μωρού ξεχωριστά από τις περιπτώσεις μητέρας». Δεν έχω ιδέα πώς να ερμηνεύσω αυτήν την εξήγηση των αποτελεσμάτων, επομένως μπορεί να ήταν ένας ή δύο λιγότεροι (ή περισσότεροι) θάνατοι τότε.

Έτσι, από τις 32 εγκυμοσύνες που γνώριζαν την έκβαση, το 87,5% είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του εμβρύου ή του νεογνού. Το να θάβουμε αυτά τα δεδομένα με τον τρόπο και να μην ειδοποιούμε τον κόσμο για αυτό που βρήκαν, αποτελεί για άλλη μια φορά εγκληματική ενέργεια. Αυτό κάνουν και έκαναν πάντα όταν ένα από τα νέα προϊόντα τους αρχίζει να προκαλεί θάνατο.

Είναι ακριβώς αυτού του είδους οι ενέργειες που οδήγησαν στα δισεκατομμύρια των ποινικών και αστικών προστίμων που έχουν πληρώσει μόνο τα τελευταία 20 χρόνια . Το έχουν κάνει με πολλά φάρμακα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα όπως τα Avandia, Bextra, Vioxx και ας μην ξεχνάμε την οξυκωδόνη. Πολλές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι είχαν ως αποτέλεσμα την ταφή δεδομένων ανεπιθύμητων συμβάντων και θανάτων γύρω από προϊόντα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέχρι να συλληφθούν, να πληρώσουν τεράστια πρόστιμα και στη συνέχεια να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο πράγμα.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο που κάνει μια ανασκόπηση της εγκληματικότητας δεκαετιών στο οποίο εμφανίζεται αυτό το απόσπασμα:

 

Ενώ η αμυντική βιομηχανία ήταν ο μεγαλύτερος απατεώνας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης βάσει του νόμου περί ψευδών αξιώσεων (FCA), νόμου που θεσπίστηκε το 1863 για να αποτρέψει την απάτη των αμυντικών εργολάβων, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει ξεπεράσει πολύ την αμυντική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Η φαρμακευτική βιομηχανία βρίσκεται πλέον στην κορυφή όχι μόνο της αμυντικής βιομηχανίας, αλλά και όλων των άλλων βιομηχανιών στο συνολικό ποσό των πληρωμών απάτης για ενέργειες κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης βάσει του νόμου περί ψευδών αξιώσεων».
Αυτό όμως είναι μεγαλύτερο. Και ίσως γιατί ακούω συνέχεια για ένα σωρό άτομα που τώρα αρχίζουν να μειώνουν τις μετοχές τους καθώς θεωρούν ότι αυτή η απάτη δυνητικά χρεοκοπούσε αυτές τις εταιρείες. Ίσως, ίσως όχι. Είναι πολύ καλοί στο να επιβιώνουν από τις απάτες και τα σκάνδαλά τους.

Επιπλέον, εξετάζοντας ευρύτερα τα έγγραφα της Pfizer, βρίσκετε τόσους πολλούς κατακερματισμούς και συσκότιση δεδομένων στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα δεδομένα, σε συνδυασμό με ανεξήγητες κατηγοριοποιήσεις θανάτων ως άσχετοι με το εμβόλιο, ενώ δεν μπορούσαν ποτέ να το γνωρίζουν αυτό (ακόμα θα έπρεπε να το είχαν υποθέσει μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο). Δεν είναι περίεργο ότι χρειάζεται ένας στρατός εθελοντών μήνες για να αναλύσει και να βγάλει αυτό που δείχνουν τα πραγματικά δεδομένα.

Τώρα, η αγνόηση και η συσκότιση της μαζικής τοξικότητας στα έμβρυα των εγκύων γυναικών που εκτίθενται στο εμβόλιο έχει επίσης σημαντικές επιπτώσεις στη γονιμότητα .

 

Και εδώ είναι που γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό. Τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο πέφτουν είναι άνευ προηγουμένου. Είναι μεγάλες σταγόνες και εμφανίζονται, σχεδόν σαν ρολόι, περίπου 9 μήνες αφότου οι έγκυες γυναίκες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να εμβολιάζονται. Αυτό συμβαίνει αφού σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο είπαν ότι είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό» στην εγκυμοσύνη παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές δεν περιελάμβαναν έγκυες γυναίκες .

Ωστόσο, στην έκθεση επιτήρησης των πρώτων 12 εβδομάδων μετά την κυκλοφορία του εμβολίου που υποβλήθηκε από την Pfizer στην PFDA, από τις 270 εγκυμοσύνες που αναφέρθηκαν, παρακολούθησαν 32 από αυτές και βρήκαν ένα τρομακτικό ποσοστό εμβρυϊκών/νεογνικών θανάτων. Ξανά ξυπνά τις μνήμες μιας από τις πιο συγκλονιστικές ιστορικά δηλώσεις που έχει ειπωθεί ποτέ από ένα μέλος της FDA, τον «φίλο» μου Eric Rubin, αρχισυντάκτη του αγαπημένου μου περιοδικού, του New England Journal of Medicine (αυτό είναι ένα αστείο), «Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε πόσο ασφαλές είναι αυτό το εμβόλιο αν δεν αρχίσουμε να το δίνουμε».

Ο Δρ Ρούμπιν κι εγώ έχουμε ένα μικρό ιστορικό. Σε ένα άρθρο του περιοδικού NY Times που με παρουσίαζε εν μέρει, αναφέρθηκε ότι είπε ότι «στάθηκα τυχερός» όταν κατέθεσα στη Γερουσίασχετικά με την κρίσιμη ανάγκη για κορτικοστεροειδή σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 τον Μάιο του 2020, μήνες πριν από τη δοκιμή της Οξφόρδης το καθιστά πρότυπο φροντίδας ολονύκτια.

 

Λοιπόν άρχισαν να τα δίνουν όλα καλά. Τώρα ας δούμε αν υπάρχουν δεδομένα που να υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια έχουν αντίκτυπο στα ποσοστά γεννήσεων. Σημειώστε ότι παρόλο που τα ποσοστά γεννήσεων μπορεί να διαφέρουν από έτος σε έτος και να έχουν μικρές κορυφές και κοιλάδες μέσα στο έτος, συνήθως δεν βλέπετε μεγάλες μειώσεις ξαφνικά από τον ένα μήνα στον άλλο, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα δεδομένα είναι ακόμη πιο τρομακτικά, μερικά από τα οποία έλαβα από το Substack του Peter Imanuelson που ονομάζεται Freedom Corner με τον Peter Sweden .

Στη Στοκχόλμη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, τα ποσοστά γεννήσεων μειώθηκαν κατά 14%, σοκάροντας έναν καθηγητή Δημογραφικών:

“Πρόκειται για μια δραστική και αξιοσημείωτη μείωση πέρα ​​από το συνηθισμένο. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, ότι ο πάτος πέφτει μόνο σε ένα τέταρτο”, δήλωσε ο Gunnar Andersson, καθηγητής δημογραφικών στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στο Dagens Nyheter.

 

Ως κάποιος που υπήρξε μάρτυρας μαζικής λογοκρισίας, μεγάλο μέρος της εθελοντικής (δηλαδή αυτολογοκρισία), αυτό που λέει ο Καθηγητής στη συνέχεια είναι απολύτως αναμενόμενο και σύμφωνο με αυτό που είναι τώρα σχεδόν δύο χρόνια πολλών κορυφαίων (δειλών) επιστημόνων, ερευνητών και γιατροί που απέφυγαν πρόθυμα να βγάλουν συμπεράσματα που θα μπορούσαν να θέσουν τα εμβόλια σε κακό φως, παρά τα εξαιρετικά ανησυχητικά δεδομένα σχετικά με την τοξικότητα του εμβολίου COVID που ουρλιάζουν από τη VAERS, τον κλάδο ασφάλισης ζωής και τα στατιστικά στοιχεία αναπηρίας από την κυκλοφορία. Δείτε τι λέει σε συνέντευξή του σε εφημερίδα :

“Συσχετίζεται ακριβώς χρονικά με το πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών τον Απρίλιο, Μάιο του περασμένου έτους. Ο κόσμος κατάλαβε ότι τελείωσαν τα lock down και τώρα έπρεπε να βγούμε ξανά στον κόσμο. Οι δημογράφοι σε άλλα μέρη της Ευρώπης βλέπουν την ίδια χρονική στιγμή” ο καθηγητής είπε.

Η ερμηνεία του είναι ότι τα lockdowns τελείωσαν, χορηγήθηκαν εμβόλια, δίνοντας έτσι σε όλους την ελευθερία να ξεκινήσουν εκ νέου την εξερεύνηση του κόσμου αντί να κάνουν μωρά; Αν και το βρίσκω σχεδόν πολύ παράλογο για να το εξερευνήσω, θα πω το εξής: Η Σουηδία δεν είχε ποτέ πραγματικά κανένα σημαντικό lockdown. Είμαι τόσο άρρωστος και κουρασμένος να ακούω ηλίθιες εναλλακτικές εξηγήσεις για πραγματικά ανησυχητικά δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια. Πράγματα όπως “ο καθένας μπορεί να υποβάλει μια αναφορά στο VAERS” ή “άτομα σε ηλικία εργασίας πέθαναν με υψηλότερα ποσοστά λόγω της ανεργίας και των θανάτων από απόγνωση”. Ωστόσο, το 2021, τα lockdowns τελείωσαν, τα ποσοστά ανεργίας ήταν σε ιστορικά χαμηλά και οι υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών ήταν σε μια αρκετά σταθερή (αλλά όχι απότομη) αύξηση εδώ και χρόνια. Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, τη συνεχή εξήγηση των «άβολων αληθειών».

Δείτε τώρα τις γεννήσεις στο πρώτο τρίμηνο της Γερμανίας σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο των προηγούμενων ετών:
Δεδομένα για την Ελβετία από την Έκθεση Έρευνας Πολιτικής της Ελβετίας εδώ :

 

Η Ουγγαρία μειώθηκε κατά 20% από την κυκλοφορία του εμβολίου και αυτή η τεράστια μείωση αντιμετωπίστηκε από ένα μέλος του κοινοβουλίου είναι αυτό το ευρέως διαδεδομένο βίντεο από το ίδρυμα RAIR. Άλλες αναφορές είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές: Η Ταϊβάν υποχωρεί 27%, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βόρεια Ντακότα αναφέρουν πτώση 12-13% και η Νορβηγία 6,2%. Ομολογουμένως πρόκειται για ένα υποσύνολο χωρών, αυτό δεν προορίζεται να είναι μια ολοκληρωμένη ανάλυση παγκοσμίως, αλλά η πτώση από μήνα σε μήνα χρειάζεται ακόμα εξηγήσεις.

Επιπλέον, οι καταστροφικές επιπτώσεις στη γονιμότητα δεν πρέπει να αποτελούν έκπληξη. Αν και λογοκρίθηκε, πολλοί στο δίκτυό μου γνώριζαν τεράστιες ομάδες γυναικών στο Facebook που ανέφεραν και συζητούσαν σοβαρές παρατυπίες της εμμήνου ρύσεως ως αποτέλεσμα αυτών των «εμβόλια». Αυτές οι ομάδες έκλεισαν από το Facebook. Θυμηθείτε, η εκστρατεία εμβολιασμού είχε μόνο έναν εχθρό: τον «διστακτικό εμβολιασμό» και η ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση πλήρωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εταιρείες μέσων ενημέρωσης για να υποστηρίξει μια ευνοϊκή άποψη για τα εμβόλια. Ογκώδεις ομάδες γυναικών που ανέφεραν σοβαρές διαταραχές της εμμήνου ρύσεως θα οδηγούσαν σε δισταγμό εμβολιασμού, επομένως τέτοιες συζητήσεις πρέπει να κατασταλεί με κάθε κόστος (ή ελάχιστο κόστος για το Facebook).

Γνωρίζαμε για τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ιλινόις που προσπαθούσαν να ερευνήσουν 5.000 γυναίκες για να μελετήσουν τις επιπτώσεις στην έμμηνο ρύση και πολιορκήθηκαν με περισσότερες από 30.000 απαντήσεις σε μια ή δύο μέρες. Τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά (και είτε εξηγήθηκαν ως προσωρινά είτε απλώς αγνοήθηκαν).

Οι αναζητήσεις στο Google βρίσκουν πολλές δεκάδες άρθρα που αφορούν πραγματικά τις εκτεταμένες διαταραχές της εμμήνου ρύσεως που αναφέρθηκαν από γυναίκες, αλλά πάντα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα ήταν παροδικά/παροδικά. Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ την αδράνεια, την αγνόηση και την καταστολή αυτών των δεδομένων από το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (ACOG). Μην ξεχνάτε ποτέ την παραμόρφωση της Εταιρείας Λοιμωδών Νοσημάτων της Αμερικής (IDSA) και την απόρριψη των τεράστιων δεδομένων που υποστηρίζουν την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη.

 

Μην ξεχνάτε ποτέ την Αμερικανική Νευρολογική Εταιρεία και τις Αμερικανικές Καρδιολογικές Ενώσεις που αγνοούν τις μαζικές αυξήσεις στα εγκεφαλικά και τα εμφράγματαμεταξύ νέων υγιών ατόμων χωρίς συννοσηρότητες. Μην ξεχνάτε ποτέ τους Κοσμήτορες των 126 Ακαδημαϊκών Ιατρικών Κέντρων των εθνών που έπρεπε να έχουν επίγνωση του τι συνέβαινε στα Πανεπιστημιακά τους νοσοκομεία, αλλά είπαν και δεν έκαναν τίποτα. Είναι ένας ατελείωτος κατάλογος ηγετών στην Ακαδημαϊκή Ιατρική που είτε ήταν δειλά είτε εσκεμμένα συνένοχοι στην καταστολή και αγνόηση αυτών των δεδομένων ή που απλώς έπεσαν θύματα μιας προπαγάνδας που θα έπρεπε να ήταν εύκολα ανιχνεύσιμη.

Εκτιμώ τις προσπάθειες ορισμένων που διερευνούν εναλλακτικές «υποθέσεις» για να εξηγήσουν αυτά τα ξαφνικά μειωμένα ποσοστά γεννήσεων. Ωραία, αποδείξτε τους. Εάν δεν μπορείτε, σύμφωνα με το πλέον αγνοημένο, αλλά μακροχρόνιο ρυθμιστικό πρότυπο, όταν εισάγεται ένα νέο φάρμακο ή συσκευή, πρέπει πρώτα να υποθέσετε τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες ή θανάτους που αναφέρθηκαν ότι σχετίζονται με την παρέμβαση μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο . Αυτό κάνω εδώ. Πρέπει να υποθέσουμε ότι τα εμβόλια επηρεάζουν τη γονιμότητα, εκτός εάν κάποιες άλλες αποδείξιμες ή αξιόπιστες εξηγήσεις για μια ξαφνική πτώση των ποσοστών γεννήσεων από μήνα σε μήνα. Σταματήστε λοιπόν τις βολές μέχρι να αποδείξετε ότι δεν είναι (αυτός θα ήταν ο 189ος λόγος για να σταματήσετε τις βολές).

Πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι πεθαίνουν , πάρα πολλοί γίνονται ανάπηροι , πάρα πολλές εγκυμοσύνες που οδηγούν σε εμβρυϊκό ή νεογνικό θάνατο όπως παραπάνω, και τώρα ανακαλύπτουμε ότι αν συνεχίσουμε με αυτήν την εμμονή με το εμβόλιο, δεν θα αντικατασταθούν. Πρόκειται για μια ανθρωπιστική καταστροφή που συσσωρεύεται πάνω από αυτήν που προκαλείται από την επικίνδυνη έρευνα κέρδους λειτουργίας.

Πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος με αυτή τη φρίκη που ξετυλίγεται γρήγορα ; Για όσους από εμάς γνωρίζουμε τι συμβαίνει, είναι δύσκολο να μην αισθανόμαστε αβοήθητοι καθώς αναγκαζόμαστε να παρακολουθούμε όλο και πιο εμφανή και διαδεδομένο άσκοπο θάνατο. Αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βγάλουμε αυτές τις αλήθειες παρά τη μαζική λογοκρισία και την προπαγάνδα που κατακλύζει τον κόσμο.

 

Έχουμε ηθική και ηθική υποχρέωση και παίρνουμε αυτή την ευθύνη στα σοβαρά ό,τι κι αν μας συμβεί. Σταματήστε τα εμβόλια, τώρα. Και αν δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε να πείσουμε όλους όσους γνωρίζουμε να μην συμφωνούν πλέον να εμβολιαστούν. Η ζωή τους και το μέλλον μας εξαρτώνται από αυτό.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software