x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ: «Είναι ΛΟΓΙΚΟ να βάλετε ΤΣΙΠΑΚΙ στα παιδιά σας

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όλα στις ημέρες μας… Λίγο μετά την είδηση πως οδηγοί αυτοκινήτων εμφυτεύουν στο χέρι τους μικτσίπ, μία ακόμα μεγαλύτερη «βόμβα» έρχεται να σκάσει στον πλανήτη!!! Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσίευσε ένα άρθρο που υποδηλώνει ότι θα ήταν μια «συμπαγής και λογική» κίνηση για τα παιδιά να εμφυτευθούν μέσα τους μικροτσίπ. Πολύ καλά διαβάσατε!!! Η ιδέα προωθείται σε μια ανάρτηση στον ιστότοπο της διεθνιστικής ελίτ του Νταβός, η οποία συζητά το μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας και μια «επαυξημένη κοινωνία». «Όσο τρομακτικά κι αν ακούγονται τα εμφυτεύματα τσιπ, αποτελούν μέρος μιας φυσικής εξέλιξης που κάποτε υπέστησαν τα wearables (φορητά. Είναι αξεσουάρ και θεωρούνται ακόμη και σήμερα αντικείμενο μόδας.

Ομοίως, τα εμφυτεύματα θα εξελιχθούν σε τέτοιου είδους εμπόρευμα», γράφει η επιστήμονας Kathleen Philips, υποδηλώνοντας ότι η κυρίαρχη κουλτούρα και οι επιρροές θα αξιοποιηθούν για να προωθήσουν τα εμφυτεύσιμα τσιπ ως μοντέρνο σύμβολο ως τάση της εποχής. Το άρθρο προωθεί προφανώς την ιδέα ότι οι άνθρωποι με εμφυτεύματα είναι μία αναπόφευκτη εξέλιξη και ότι οι παγκόσμιες ελίτ πρέπει να καθιερώσουν μονοπώλιο εξουσίας στην τεχνολογία προκειμένου να την ρυθμίσουν «δεοντολογικά».

«Η επαυξητική τεχνολογία θα βοηθήσει σε όλα τα στάδια της ζωής: παιδιά σε περιβάλλον μάθησης, επαγγελματίες στην εργασία και φιλόδοξους ηλικιωμένους. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες», γράφει η Philips και αναρωτιέται: «Θα πρέπει να εμφυτεύσετε ένα τσιπ παρακολούθησης στο παιδί σας; Υπάρχουν σοβαροί, λογικοί λόγοι για αυτό, όπως η ασφάλεια».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software