x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παρουσίαση στον Πειραιά των προγραμματικών θέσεων της Πατριωτικής Ενώσεως

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του κόμματος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, που παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μείζων ζήτημα του δημογραφικού μαρασμού που απειλεί την χώρα μας.

Ταυτόχρονα ανέπτυξε τις θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως, σχετικά με την ανάγκη της επέκτασης των χωρικών υδάτων της χώρας μας στα 12 ναυτικά μίλια και την κήρυξη ΑΟΖ, που θα οδηγήσουν σε εκμετάλλευση του ορυκτού εθνικού μας πλούτου καταπολεμώντας την ενεργειακή φτώχεια που πλήττει την χώρα.

Πρώτος στο βήμα βρέθηκε ο εκπρόσωπος τύπος του κόμματος Παναγιώτης Δούμας, που αφού τόνισε την ανάγκη για ευρύτερη συσπείρωση του πατριωτικού χώρου, αναφέρθηκε στις διαρκείς επιθέσεις κατά της Πατριωτικής Ένωσης από ομάδες που ανήκουν στην άκρα αριστερά και οι οποίες χαίρουν της ανοχής του επίσημου κράτους.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ Δημήτρης Μπακάλης, υπογραμμίζοντας την σημασία της αγωνιστικής συσπείρωσης των δυνάμεων που αντιστέκονται.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Κ. Νιζάμη στην Α΄ Πειραιώς. Ο Κώστας Νιζάμης, με την πλούσια εμπειρία του στον πολιτικό αγώνα της περιοχής λόγω και της αυτοδιοικητικής του παρουσίας ανέλαβε Συντονιστής Πειραιά του κόμματος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε και η παραδοσιακή βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, Νήσων και Σαλαμίνος των ΓΟΧ Ελλάδος Γερόντιος.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αντιπρόεδρος του κόμματος πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Ιωάννης Μαλταμπές, υποψήφιοι βουλευτές της περιοχής αλλά και πλήθος στελεχών της Πατριωτικής Ενώσεως.

-Το-

Γραφείο Τύπου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software