x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παρουσία στη 2η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στη 2η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του FORUM-2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως, Παναγιώτης Δούμας. Στην εκδήλωση, όπου παρίσταντο δεκάδες πρόσωπα της πολιτικής και επιστημονικής σκηνής ο Παναγιώτης Δούμας επέδωσε χαιρετισμό της Πατριωτικής Ενώσεως.

Χαιρετισμός του Εκπροσώπου Τύπου
της Πατριωτικής Ενώσεως στη 2η ΑΝΤΙ-ΔΕΘ

Εκ μέρους του Προέδρου μας, κ. Προδρόμου Εμφιετζόγλου, χαιρετίζω αυτήν την εκδήλωση με την ευχή να αποτελέσει ένα ορόσημο για αυτό που όλοι εμείς οι συμμετέχοντες ελπίζουμε και δεν είναι άλλο από τη συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων της πατρίδος μας εν όψει των Εθνικών Εκλογών.

Μίας συσπείρωσης, η οποία αποτελεί και το σκοπό της ιδρύσεως του κόμματός μας, εξ ου και η ονομασία του: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έχουν ως βασικές προτεραιότητες την αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσεως, την οικονομική αποκατάσταση της χώρας μας με την προσωρινή – τουλάχιστον – παύση των καταστροφικών πολιτικών της «Πράσινης Μετάβασης», την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ. και την ανακήρυξη ΑΟΖ και την άμεση εξόρυξη των υδρογονανθράκων μας, την άμεση απόκρουση του εποικισμού της Ελλάδος και την προστασία των συνόρων μας, την επιστροφή του κράτους και της Παιδείας στο παραδοσιακό αξιακό σύστημα του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και την μετάβαση από την πολιτική του κατευνασμού έναντι της Τουρκίας σε μία πολιτική μαχητικής υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και φυσικά της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην παρούσα εκδήλωση έχουν λίγο έως πολύ τις ίδιες απόψεις με εμάς και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Ο πολιτικός κατακερματισμός ωστόσο όλων των Ελλήνων που θέτουν την πατρίδα ως πρώτη προτεραιότητά τους – και είναι πάρα πολλοί αυτοί – προσφέρει στη σημερινή κυβέρνηση την ευκαιρία να ανανεώσει τη θητεία της και μάλιστα, διατηρώντας την αυτοδυναμία της.

Είναι ως εκ τούτου μονόδρομος η συσπείρωση των πατριωτικών δυνάμεων, ο περιορισμός των φίλτρων, προσωπικών, ιδεολογικών και πολιτικών, που αποτελούν σκοπέλους για την επίτευξή της και η σύμπνοια όλων προς τον κοινό σκοπό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την επικράτηση των ιδεών μας έναντι εκείνων των ιδεών, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και των εξανδραποδισμό τους από ξένα funds, στη συρρίκνωση του γηγενούς πληθυσμού και εν τέλει στον αφανισμό του σε λιγότερο από έναν αιώνα, στον εποικισμό της πατρίδος μας και στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Προσωπικά, εντάχθηκα στην Πατριωτική Ένωση, όχι μόνον διότι πρεσβεύει όλα όσα περιέγραψα – υπήρχαν άλλωστε και πολλές άλλες εναλλακτικές, αλλά κυρίως διότι στο πρόσωπο του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, του ευπατρίδη που εδώ και δεκαετίες προσέφερε διακριτικά πατριωτικό έργο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος και όχι μόνον, τον συνδετικό κρίκο για την επιτυχία αυτού που όλοι εδώ ευχόμαστε. Γιατί η Πατριωτική Ένωση δεν είναι απλά ένα ακόμη κόμμα. Είναι πρακτικά ένα εθνικό ψηφοδέλτιο, ανοικτό για όποιον θέλει να βγει μπροστά για την πατρίδα, με επικεφαλής ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής. Και δεν γνωρίζω κάποιον άλλον που να μπορεί με τέτοια άνεση να υπηρετήσει αυτόν τον τίτλο, που να διαθέτει το κύρος, αλλά και την ισχύ να μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε.

Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και όπως και να ‘χει καλή επιτυχία σε όλους!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software