x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κύρτσος: Ο Κυριάκος συνεχίζει κακές μητσοτακικές παραδόσεις

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Ο Κυριάκος συνεχίζει κακές μητσοτακικές παραδόσεις. Θα μπορούσε να αναπτύξει τα θετικά στοιχεία του πολιτικού «τζακιού». Ανακατεύτηκε,όπως ο πατέρας του με “κοριούς”», γράφει με σκωπτικό ύφος ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις με το σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης του Μητσοτάκη του νεώτερου…

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «το επισημοποίησε παίρνοντας την αρμοδιότητα. Απομόνωσε Δημητριάδη, όπως ο πατέρας του Γρυλάκη, για να σωθεί ο ίδιος.»

Ο ευρωβουλευτής ζητά ευθέως την παραίτηση του πρωθυπουργού:

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δέχεται ότι παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Η παραίτηση Μητσοτάκη. Η είναι ένας αδίστακτος αρχομανής η δεν ελέγχει αυτά που έπρεπε να ελέγχει με νόμο που ψήφισε ο ίδιος. Σπίτι του και γρήγορα».

Και επιχειρηματολογεί επ’ αυτού:

«Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη με εντολή ΕΥΠ που υπάγεται στον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της μάχης για την ηγεσία ΠΑΣΟΚ, μία λογική εξήγηση έχει. Ήθελαν να εξουδετερώσουν τον διεκδικητή που δεν ήθελαν να επικρατήσει. Ο Μητσοτ. κινήθηκε εκτός δημοκρατικού πλαισίου. Να τα μαζεύει!»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software