x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Eνεργειακή ασφυξία στη Γερμανία – Τέλος το ζεστό νερό σε Ανόβερο, Μόναχο, Λειψία, Κολωνία

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Eνεργειακή ασφυξία στη Γερμανία :Τέλος το ζεστό νερό σε δημόσια κτίρια, πισίνες, αθλητικές αίθουσες και γυμναστήρια στη γερμανική πόλη του Ανόβερου, καθώς οι ρωσικές διακοπές στην παροχή φυσικού αερίου τροφοδοτούν τους φόβους για μια χειμερινή ενεργειακή κρίση.

Η πόλη θα σταματήσει επίσης τα δημόσια σιντριβάνια και τον φωτισμό μεγάλων κτιρίων τη νύχτα, καθώς η πόλη στοχεύει να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 15%, σύμφωνα με tweet του δημάρχου του Ανόβερου, Belit Onay.

«Αυτή είναι μια αντίδραση στην επικείμενη έλλειψη φυσικού αερίου, η οποία αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους δήμους – ειδικά για μια μεγάλη πόλη όπως το Ανόβερο», είπε ο Onay. Eνεργειακή ασφυξία στη Γερμανία: Θα υπάρξουν περικοπές και στη θέρμανση δημόσιων κτηρίων Η πόλη θα μειώσει επίσης τους χρόνους ενεργοποίησης της θέρμανσης στα δημοτικά κτίρια μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου – εξαιρουμένων των κέντρων ημερήσιας φροντίδας – θα μετατρέψει όλους τους λαμπτήρες σε LED, θα απαγορεύσει τα κινητά κλιματιστικά, τα αερόθερμα ή τα καλοριφέρ και θα εγκαταστήσει ανιχνευτές κίνησης στη θέση του μόνιμου φωτισμού στις δημόσιες τουαλέτες, υπόστεγα ποδηλάτων, διάδρομοι και χώροι στάθμευσης. Ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σταματά μια ακόμη τουρμπίνα στον αγωγό Nord Stream 1 προς τη Γερμανία για λόγους συντήρησης. Η περαιτέρω περικοπή σήμαινε ότι οι ροές φυσικού αερίου, οι οποίες λειτουργούσαν ήδη με μόλις 40% της χωρητικότητας, μειώθηκαν σε μόλις 20%, προκαλώντας προβλήματα στην Ευρώπη.

Πόλεις γύρω από τη Γερμανία, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό αέριο, έχουν εισαγάγει παρόμοια μέτρα, όπως το Μόναχο, η Λειψία, η Κολωνία και η Νυρεμβέργη.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software