x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βούτσιτς: «Η ελληνική κυβέρνηση ήξερε τα πάντα για τα όπλα στο αεροσκάφος»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως η ελληνική κυβέρνηση ήξερε τα πάντα για το ουκρανικό Antonov και το ότι μετέφερε όπλα και πυρομαχικά. Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά πως «όλα ήταν καθαρά σαν το δάκρυ», δηλαδή η Σερβία είχε ενημερώσει τους πάντες για τα πάντα και απορεί μάλιστα «για ποιο λόγο έκανε διάβημα το ελληνικό ΥΠΕΞ»! «Δεν έχω γνώση για το διάβημα του ελληνικού ΥΠΕΞ, δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί θα έπρατταν κάτι τέτοιο, αφού η Σερβία τήρησε όλες τις διαδικασίες.

Όλα ήταν καθαρά σαν το δάκρυ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βούτσιτς, απαντώντας ερώτηση δημοσιογράφου για τον ισχυρισμό της Αθήνας ότι δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για την φύση του φορτίου που μετέφερε το μοιραίο αεροσκάφος. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανέφερε ακόμη το βράδυ της Δευτέρας ότι δεν έχει κατατεθεί κάποιο διάβημα και ότι «οι σερβικές Αρχές θα περιμένουν να δουν τι γράφει η ελληνική διακοίνωση για να μπορέσουν να πάρουν θέση». Στα σερβικά ΜΜΕ εκφράζονται πολλά ερωτήματα για την υπόθεση κυρίως για το φορτίο και τον τρόπο μεταφοράς του. Η Σερβία για περισσότερα από 20 χρόνια εξάγει όπλα και πυρομαχικά στο Μπαγκλαντές και ήταν σύνηθες η μεταφορά τους να γίνεται μέσω θαλάσσης, με πλοίο. Ιδιαίτερα όταν επρόκειτο για εκπαιδευτικά βλήματα τα οποία είναι έως και τέσσερεις φορές φθηνότερα από τα κανονικά πάντα επιλέγονταν η μεταφορά τους με πλοίο διότι η αερομεταφορά, εξαιτίας του υψηλού κόστους, ήταν ασύμφορη. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις:

Οι ειδικοί εδώ στη Σερβία θέτουν το ερώτημα: «Γιατί τώρα η ιδιωτική εταιρία Valir που φέρεται ως εξαγωγέας επέλεξε μια ασύμφορη οικονομικά οδό για την μεταφορά των εκπαιδευτικών βλημάτων;»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software