x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ που επικαλείται ΕΡΕΥΝΕΣ και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Οι ισχυρισμοί για τα εμβόλια και τα παιδιά παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Γράφει το γερμανόφωνο Russia Today:

 
 

«Το επόμενο μεγάλο κύμα κορωνοϊού θα μπορούσε να χτυπήσει προς το μέρος μας το φθινόπωρο», έγραψε το WDR στις 7 Ιουλίου 2022. Το έχουμε ήδη ακούσει το 2020 και το 2021. Πάμε λοιπόν στον επόμενο γύρο; Ναι, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Το κράτος και οι φαρμακευτικές εταιρείες συνεχίζουν να παλεύουν για εμάς, όσες ενέσεις και αναμνηστικά εμβόλια και αν χρειαστούν.

(…)

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2021/22, τέθηκε σε ισχύ ο κανόνας 2G, με τον οποίο οι ενήλικες αναγκάζονταν έμμεσα να εμβολιαστούν!

Τι ακολούθησε;;;

Αναποτελεσματικό , περιττό , επικίνδυνο

«Οι γιατροί προειδοποιούν για το 2G και την πίεση εμβολιασμού στα παιδιά», έγραφε μάλιστα στον τίτλο της η εφημερίδα «Die Welt» στις 30 Ιουνίου, προσθέτοντας: «Μια ομάδα γιατρών και ειδικών επικρίνει την σύσταση της Stiko για εμβολιασμό παιδιών μεταξύ πέντε και έντεκα ετών. Ο εμβολιασμός δεν προσφέρει στα παιδιά σχεδόν τίποτα ιατρικά. Υπάρχει κίνδυνος να αποκλειστούν από την κοινωνική ζωή το φθινόπωρο». Και αυτό το ιατρικό συμπέρασμα επιβεβαιώθηκε από την πρώτη μεγάλη μελέτη στον κόσμο, που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου στο έγκριτο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό, The Lancet: ο εμβολιασμός των παιδιών κατά του κορωνοϊού είναι αναποτελεσματικός και περιττός.

Αναποτελεσματικός, γιατί ο εμβολιασμός προσφέρει μόνο περιορισμένη και πολύ βραχυπρόθεσμη προστασία και δεν εμποδίζει την μετάδοση των παραλλαγών δέλτα και όμικρον. Περιττός, γιατί ο κίνδυνος σοβαρής πορείας της νόσου στα παιδιά είναι σχεδόν μηδενικός ούτως ή άλλως. Αλλά το ακόμα χειρότερο είναι, το ότι οι γενετικά, στη βάση τους, νέες ουσίες είναι προφανώς επικίνδυνες ακόμη και θανατηφόρες: « Είχαμε περισσότερα παιδιά που πέθαναν από τον εμβολιασμό, παρά από τον ίδιο τον COVID-19», είπε η ειδικευμένη νοσοκόμα τον Μάιο, Colette Martin, σε μία συζήτηση στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ. “Αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει!”

Το Lancet ανατέμνει τον παιδικό εμβολιασμό

Στην Ιταλία, η είδηση ​​χτύπησε σαν μια μικρή βόμβα στις αρχές Ιουλίου: «Το εμβόλιο προστατεύει πολύ λιγότερο από ό,τι λέγεται», ανέφερε η δεύτερη μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα της Ιταλίας, La Repubblica, την 1η Ιουλίου, λίγο αργότερα έγραψε η καθημερινή εφημερίδα La Verità με τίτλο στις 3 Ιουλίου: «Το Lancet κατέρριψε τον εμβολιασμό για παιδιά».

Η μελέτη συνέλεξε δεδομένα από πολλά παιδιά: Από 2.965.918 παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και έντεκα ετών, 1.063.035 (35,8 τοις εκατό) εμβολιάστηκαν πλήρως με δύο δόσεις, 134.386 (4,5 τοις εκατό) μερικώς εμβολιασμένα μία φορά και 1.902.883 δεν εμβολιάστηκαν (59%). Η μελέτη πραγματοποιήθηκε και αξιολογήθηκε από το Istituto Superiore di Sanità (ISS), το οποίο επιτελεί την ίδια λειτουργία στην Ιταλία με το Ινστιτούτο Robert Koch στη Γερμανία. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The Lancet στις 30 Ιουνίου .

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: το νέο εμβόλιο δύσκολα προστατεύει από λοίμωξη σε ποσοστό 21% έως 29% και ελάχιστα από ξέσπασμα ασθένειας σε ποσοστό 41%.

(…)

Το Lancet συγκρίνει επίσης τα αποτελέσματα του ISS, με μια προηγούμενη μελέτη από την Νέα Υόρκη, η οποία είχε δείξει «παρόμοια» πράγματα: Αυτή η μελέτη απέδειξε επίσης την εξαιρετικά μικρή και βραχυπρόθεσμη επίδραση του εμβολιασμού στα παιδιά.

Οι New York Times ανέφεραν στα τέλη Φεβρουαρίου : «Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό σε παιδιά ηλικίας πέντε έως 11 ετών από ό,τι σε μεγαλύτερα παιδιά». Και: “Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά των λοιμώξεων σε μεγαλύτερα παιδιά (12 και άνω) μειώθηκε από 66 τοις εκατό σε 51 τοις εκατό. Αλλά στα μικρότερα παιδιά (πέντε έως έντεκα) μειώθηκε απότομα από 68 τοις εκατό σε μόλις 12 τοις εκατό.”

Ο εμβολιασμός είναι πιο θανατηφόρος από τον COVID-19

Όμως, αυτό που παραβλέπουν και οι δύο μελέτες είναι ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για παιδιά (πέντε έως έντεκα) και εφήβους (δώδεκα έως 17 ετών) δεν είναι μόνο άσκοπος, αλλά και εντελώς απειλητικός για τη ζωή: Το σύστημα αναφοράς των παρενεργειών του εμβολίου VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) ) καταγράφει πλέον 50.400 παρενέργειες μεταξύ ανηλίκων (πέντε έως 17), εκ των οποίων 1.335 με μυοκαρδίτιδα, 462 μόνιμες αναπηρίες και 117 θανάτους. (Μεταξύ του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ, 29.162 άτομα πιστεύεται ότι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό .)

 
 

Αυτά τα δεδομένα είναι «μόνο ένα μικρό νούμερο των θανάτων που αναφέρονται», τόνισε η νοσοκόμα Μάρτιν της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της Λουιζιάνα, «επειδή το νοσοκομείο της και άλλα στην περιοχή δεν τους καταγράφουν». Η ακρόαση αναφέρθηκε από το The Defender (το περιοδικό της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Children’s Health Defense ) την 1η Ιουνίου.

Η 17χρονη εγγεγραμμένη νοσοκόμα είπε στους νομοθέτες της Λουιζιάνα:

«Μπορεί να θυσιάσουμε τα παιδιά μας από φόβο μήπως πεθάνουμε ή κολλήσουμε έναν ιό, έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99 τοις εκατό».

“Το νοσοκομείο στην Λουιζιάνα αντιμετώπισαν θρόμβους αίματος, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, εγκεφαλοπάθειες και καρδιακές αρρυθμίες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID και το προσωπικό δεν καταγράφει αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).” Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι «πιο θανατηφόρος από τον COVID-19», καταλήγει η Martin. Η Ιταλία, η οποία όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχει εμβολιάσει μαζικά την νεολαία μεταξύ 12 και 17 ετών με ποσοστό εμβολιασμού 90%, τώρα βλέπει μια άνευ προηγουμένου αύξηση των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας στους νέους.

 

Η μυοκαρδίτιδα είναι συνήθως σπάνια, σε κατά τα άλλα υγιή νεαρά άτομα. Πλέον εμφανίζεται κυρίως σε εμβολιασμένα άτομα και δεν είναι μόνο σοβαρή, αλλά και συχνή παρενέργεια του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Και κυρίως: Μεταξύ των μη εμβολιασμένων παιδιών και εφήβων που προσβλήθηκαν από τον COVID-19, δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα μυοκαρδίτιδας ως «συνέπεια της νόσου». Αυτό επιβεβαιώνεται από μια μελέτη στο Journal of Clinical Medicine.

SPUTNIK: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

 

Η Σουηδία κατατάσσεται μεταξύ των πιο εμβολιασμένων εθνών στον κόσμο, με το επίπεδο λήψης του εμβολίου μεταξύ των ατόμων ηλικίας 12 ετών και άνω να φτάνει το 87,1%.

Ο αριθμός των βρεφών στην Στοκχόλμη μειώθηκε απότομα φέτος, φθάνοντας στο χαμηλότερο σημείο από το 2005, ενώ παρόμοιες τάσεις παρατηρούνται και στην υπόλοιπη χώρα.

Μόνο 3.858 παιδιά γεννήθηκαν στην Στοκχόλμη, την μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας με πληθυσμό περίπου ενός εκατομμυρίου, κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αυτό είναι 14 τοις εκατό λιγότερο από ό,τι την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Από το φθινόπωρο, ο αριθμός των πελατών στα μαιευτήρια έχει επίσης μειωθεί κατά περίπου 11 τοις εκατό. Η πόλη της Στοκχόλμης δεν έχει καμία εξήγηση για την δραστική μείωση των γεννήσεων.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software