x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Για την Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Κανελλόπουλο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

O Δημήτρης Κανελλόπουλος γράφει τα εξής… διασκεδαστικά στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Κοιτάξτε τι αδιανόητο έκανε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Αλέξης Πατέλης: χρησιμοποίησε στο Twitter του διάφορα ομοφοβικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων όπως το Μακελειό και η Ελεύθερη Ώρα μεταξύ άλλων, για να αποδείξει ότι στην Ελλάδα υπάρχει Ελευθερία του Τύπου και, κατ' επέκταση, όσα υποστηρίζουν οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα είναι ανοησίες.
Ο κύριος Πατέλης στήριξε τα επιχειρήματά του σε εφημερίδες όπως το Μακελειό και η Ελεύθερη Ώρα. Αυτό που έκανε είναι και πολιτικά αδίστακτο και πολιτικά ανόητο. Και, σίγουρα, είναι ντροπιαστικό για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.
Τι σχέση έχουν τα άθλια και ομοφοβικά πρωτοσέλιδα εναντίον του με την Ελευθερία του Τύπου; Άραγε θεωρεί ότι οι διεθνείς ενώσεις δεν κατανοούν ότι για πρώτη φορά στην μεταδικτατορική περίοδο γίνεται σε τέτοια έκταση χειραγώγηση των ΜΜΕ (δημόσιων και ιδιωτικών) με απόκρυψη ειδήσεων, σκόπιμες διαστρεβλώσεις, ψεύδη, βαριές κατηγορίες κατά δημοσιογράφων, ποινικοποίηση Μέσων με προσχήματα, παρακολουθήσεις κλπ.; Νομίζει ο κ. Πατέλης ότι οι κατηγορίες για κατρακύλισμα στην Ελευθερία του Τύπου αφορούν το Μακελειό και την Ελεύθερη Ώρα κι όχι π.χ. τη λίστα Πέτσα»;

Λοιπόν, κύριε Κανελλόπουλε, επειδή προφανώς δηλώνετε δημοσιογράφος, έχετε υποπέσει σε όλα τα παραπτώματα για τα οποία εγκαλείτε – υποτίθεται – τον κ. Πατέλη και την κυβέρνηση.

Πρώτον, κάνετε επιλεκτική ενημέρωση όταν αναφέρετε την Ελεύθερη Ώρα μαζί με το Μακελειό - ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι συνειρμοί, έτσι; - και όχι τις υπόλοιπες εφημερίδες τις οποίες κατονόμασε ο κ. Πατέλης, όπως Δημοκρατία, Εσπρέσσο, Εστία, Κόντρα. Τι έγινε τις… ξεχάσατε;

Δεύτερον, δεν μπήκατε καν στον κόπο να διασταυρώσετε την είδηση και χαρακτηρίζετε στερεοτυπικά «άθλιο και ομοφοβικό» το δημοσίευμα της Ε.Ω., όταν το μόνο που γράψαμε είναι ότι η γιορτή του πατέρα θα έπρεπε να είχε ανάλογη προβολή και πολιτική εκπροσώπηση όπως η γκέι «παρέλαση». Άρα… fake news!

Τρίτον, η Ελεύθερη Ώρα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από την περίφημη «λίστα Πέτσα», οπότε μην μας τσαμπουνάτε τα περί «χειραγώγησης των ΜΜΕ».

Τέταρτον – και τελειώνω – κ. Κανελλόπουλε, η Ελεύθερη Ώρα έχει ιστορία άνω των 40 ετών, κατέχει την εκλεγμένη θέση του Ταμία στην Ένωση Ιδιοκτητών και θα σας παρακαλούσα τα ιδεολογικά σας κόμπλεξ να τα εκτονώνετε με άλλον τρόπο! 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software