x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ τα νησιά του Αιγαίου! Τον Ιούλιο η απόσυρση των ελληνικών ΤΟΜΑ BMP-1

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μετά την απραγία για την κατοχύρωση του όρου «Τουρκικού Αιγαίου» και τις χθεσινές επιτυχίες της τουρκικής διπλωματίας στο ΝΑΤΟ εις βάρος της Ελλάδας, ξεκινά τον Ιούλιο και η απόσυρση των ελληνικών ΤΟΜΑ BMP-1 από τα νησιά του Αιγαίου.

Αυτό συμφωνήθηκε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ έπειτα από συνάντηση του ΥΠΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλο με την Γερμανίδα ομόλογό του.

ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΡΕΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Όπως αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Twitter, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Christine Lambrecht και συζήτησαν για την συμφωνία ανταλλαγής των ΤΟΜΑ BMP-1 με τα Marder-1Α3 ιδίας ηλικίας», τα οποία είναι χαμηλότερων δυνατοτήτων. Εξάλλου, δεν πρόκειται να μεταφερθούν σε αναλογία 1/1 στα νησιά του Αιγαίου ενώ προκύπτουν τεράστια προβλήματα υποστήριξης των οχημάτων και εκπαίδευσης του προσωπικού για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Στόχος να ξεκινήσει η υλοποίηση της συμφωνίας σε λίγες ημέρες.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε και με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας , με τον οποίο συζήτησαν για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, όσο και για τις προοπτικές ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software