x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τουλάχιστον 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τις κλινικές δοκιμές του εμβολίου για τον COVID

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πολύς λόγος γίνεται για τη περιβόητη «αποτελεσματικότητα» των εμβολίων κατά του Covid-19 αλλά και για την «ασφάλεια» των σκευασμάτων αυτών. Τα έγγραφα που αναγκάστηκε με απόφαση δικαστηρίου να δημοσιεύσει η Pfizer δεν είναι ενθαρρυντικά για κανένα από τα δύο ζητούμενα…

Ένα από τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που αναγκάστηκε να δημοσιεύσει ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) με δικαστική απόφαση αποκαλύπτει ότι περίπου 800 άτομα δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την κλινική δοκιμή του εμβολίου Pfizer Covid-19 φάσης 1 στις ΗΠΑ, επειδή είτε έχασαν τη ζωή τους, ή υπέστησαν μια σοβαρή παρενέργεια ή ανακάλεσαν ξαφνικά τη συγκατάθεσή τους.

Πηγή: Expose News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει τη δημοσίευση των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρόλο που ενέκρινε την ένεση μετά από μόλις 108 ημέρες αναθεώρησης ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020 .

Αλλά στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman διέταξε να δημοσιεύονται 55.000 σελίδες το μήνα. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου κυκλοφόρησαν 12.000 σελίδες.

Από τότε, το PHMPT έχει δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα στον ιστότοπό του. Η τελευταία δημοσίευση εγγράφων σημειώθηκε την 1η Ιουνίου 2022.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην πιο πρόσφατη ένδειξη δεδομένων είναι το 125742_S1_M5_5351_c4591001 fa interim discontinued patients.pdf’.

 

Το έγγραφο παρέχει μια λίστα 112 σελίδων με άτομα που αποσύρθηκαν από την κλινική δοκιμή φάσης 1 της ένεσης Pfizer Covid-19 και παρέχει μια αόριστη περιγραφή του λόγου απόσυρσης.

Οι πρώτες 14 σελίδες απαριθμούν 102 άτομα που αποχώρησαν από τη μελέτη. Αυτό ισοδυναμεί με κατά μέσο όρο 7,2 θέματα ανά σελίδα. Έτσι, με βάση άλλες 93 σελίδες που περιγράφουν λεπτομερώς τα θέματα που αποσύρθηκαν, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 780 άτομα που αποσύρθηκαν μόνο από την πρώτη φάση της κλινικής δοκιμής.

Πολλά από τα άτομα ανακαλούσαν μυστηριωδώς τη συγκατάθεσή τους να συνεχίσουν τη κλινική δοκιμή για λόγους όπως «η εκ νέου ανάγνωση του εντύπου συγκατάθεσης και η απόφαση ότι δεν ήταν αυτό που είχαν αρχικά συμφωνήσει».

 

Ενώ άλλοι απέσυραν τη συγκατάθεσή τους να συνεχίσουν τη μελέτη μετά τη λήψη της δόσης 1 για «ανεξήγητους» λόγους, που σημαίνει ότι δεν ήθελαν να λάβουν τη δεύτερη δόση.

Όμως, δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί που απέσυραν τη συγκατάθεσή τους για συνέχιση της κλινικής έρευνας λόγω σοβαρών ανεπιθύμητων παρενεργειών. Στη σελίδα 110 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που υπέστη πνευμονική εμβολή, η οποία είναι ένα αιμοφόρο αγγείο στους πνεύμονες που μπλοκάρεται από θρόμβο αίματος. Η κατάσταση μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή εάν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα.

Στη σελίδα 108 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που υπέστη εγκεφαλικό. Η πάθηση είναι επίσης γνωστή ως ισχαιμικό εγκεφαλικό και εμφανίζεται ως αποτέλεσμα διαταραχής της ροής του αίματος στον εγκέφαλο λόγω προβλημάτων με τα αιμοφόρα αγγεία που τον τροφοδοτούν. Η έλλειψη επαρκούς παροχής αίματος στα εγκεφαλικά κύτταρα τα στερεί από οξυγόνο και ζωτικά θρεπτικά συστατικά, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει νέκρωση τμημάτων του εγκεφάλου.

 

Στη σελίδα 100 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που απέσυρε τη συγκατάθεσή του να συνεχίσει τη κλινική δοκιμή επειδή έχασε την ακοή του εντελώς στο ένα αυτί του. Η σελίδα αναφέρει επίσης ένα άλλο άτομο που υπέστη «συγκοπή» που είναι μια προσωρινή απώλεια συνείδησης που συνήθως σχετίζεται με ανεπαρκή ροή αίματος στον εγκέφαλο.

Στη σελίδα 94 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που απέσυρε τη συγκατάθεσή του λόγω ταχυκαρδίας. Η πάθηση αναφέρεται σε έναν καρδιακό ρυθμό που είναι πολύ γρήγορος και μπορεί να προκληθεί από κακή παροχή αίματος στον καρδιακό μυ.

Στη σελίδα 44 του εγγράφου αναφέρεται ένα άτομο που απέσυρε τη συγκατάθεσή του λόγω παραπάρεσης. Η πάθηση αναφέρεται σε μερική παράλυση και στα δύο πόδια λόγω διαταραγμένων νευρικών σημάτων από τον εγκέφαλο προς τους μύες.

Δυστυχώς, το έγγραφο αναφέρει επίσης πολλά άτομα που δεν ήταν πλέον σε θέση να λάβουν μέρος στην κλινική δοκιμή φάσης 1 λόγω της απώλειας της ζωής τους. Μπορούν να προβληθούν αρκετοί θάνατοι σε όλο το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σελίδων 106/107, 101, 80 και 47.

Πηγή – Σελίδα 106/107

Πηγή – Σελίδα 101

https://katohika.gr/wp-content/uploads/2022/06/11-1-300x74.jpg 300w, https://katohika.gr/wp-content/uploads/2022/06/11-1-768x189.jpg 768w" sizes="(max-width: 660px) 100vw, 660px" style="height: auto; max-width: 100%; clear: both; margin-right: auto; margin-left: auto; display: block;">

 

Πηγή – Σελίδα 80

Και γιατί ο FDA ήθελε απεγνωσμένα να κρύψει αυτό το έγγραφο μεταξύ πολλών άλλων για τουλάχιστον 75 χρόνια; Μπορεί να απαντήσει κάποιος…«ειδικός»;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software