x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης Ισπανικής εταιρείας εμβολίων Covid19 με ψεύτικο πάσο εμβολιασμού!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού ομίλου PharmaMar που πουλάει εμβόλια κατά του Covid19, έχει κατονομαστεί ως ένας από τους σχεδόν 2.200 ανθρώπους της Ισπανικής ελίτ, που κατηγορούνται από τις ισπανικές αρχές ότι αγόρασαν πλαστά πάσα εμβολιασμού για τον COVID-19 προκειμένου να φαίνονται «εμβολιασμένοι» κατά του ιού χωρίς να έχουν λάβει πραγματικά την ένεση.

Ο José Mara Fernández Sousa-Faro, ιδρυτής και πρόεδρος της PharmaMar, μιας από τις κορυφαίες φαρμακευτικές επιχειρήσεις της Ισπανίας, κατονομάστηκε από την ισπανική αστυνομία ότι πλήρωσε ένα εγκληματικό δίκτυο που παράγει ψηφιακά τροποποιημένα πιστοποιητικά «εμβολιασμών» κατά του κορωνοϊού για να συμπεριληφθεί το όνομά του στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών. , αναφέρει η ισπανική εφημερίδα  El Periódico de España .

 

Η αστυνομική έρευνα γνωστή ως Operation Jenner βρήκε τα ονόματα σχεδόν 2.200 ατόμων στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, με διασημότητες της Ισπανίας αλλα και της ευρωπαϊκής ελίτ, που είχαν πληρώσει για να καταχωρίσουν την ταυτότητά τους στο επίσημο αρχείο, παρόλο που δεν είχαν κάνει τους εμβολιασμούς. 

Ο Sousa-Faro, 76 ετών, ήταν μεταξύ άλλων που έλαβαν την τρίτη δόση των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του Αυστραλού τενίστα Lex de Miaur και του Ισπανού μουσικού Omar Montes, σύμφωνα με την El Mundo.

Οι εμβολιασμοί κατά του COVID έχουν συνδεθεί με περισσότερα καρδιακά προβλήματα σε νεαρούς άνδρες παρά με προβλήματα απο τον ίδιο τον ιό. Πρόσφατη έρευνα από τη Δανία δείχνει ότι τα εμβόλια για τον COVID μπορεί να είναι θανατηφόρα για έναν 1 στους 4.000 ανθρώπους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software