x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οδηγία προς Ρώσους τουρίστες που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία: «Μακριά από τα μικρασιατικά παράλια μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου!»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Υποψίες για επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αθήνα καθώς οι Ρώσοι τουρίστες που θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι στην Τουρκία έχουν λάβει άτυπη οδηγία να απέχουν από τα Μικρασιατικά παράλια το διάστημα 15-30 Ιουλίου.

Η πληροφορία έφτασε σε ξένη διπλωματική αποστολή στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα πριν την πενταμερή συνάντηση Τουρκίας-ΗΠΑ-Γαλλίας-Αγγλίας-Γερμανίας στο Βερολίνο σε επίπεδο συμβούλων Εθνικής Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την πληροφορία αυτήν, οι Ρώσοι τουρίστες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τουρκία φέτος το καλοκαίρι σε μεγάλους αριθμούς (4.5 εκατομμύρια) έλαβαν ανεπίσημη οδηγία να αποφύγουν να βρίσκονται στα μικρασιατικά παράλια 15-30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες για θερμό επεισόδιο στην επέτειο του Αττίλα και για αυτό δόθηκε η εντολή σε ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ρωσίας, να δοθεί άτυπη ταξιδιωτική οδηγία στους Ρώσους τουρίστες που κλείνουν πακέτα για τα μικρασιατικά παράλια.

 

Σύμφωνα με αυτήν, τους καλούν αντί για τα μικρασιατικά παράλια, την περίοδο εκείνη, να προτιμήσουν περιοχές κοντά στην Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο, αλλά και στην Ελλάδα.

Επιπλέον, τους ενημερώνουν ότι μπορούν να κλείνουν με ασφάλεια πακέτα στα παράλια, πριν τις 15/7 αλλά και μετά τις 30 Ιουλίου!
Η πληροφορία αυτή έφτασε στην Αθήνα και σε ελληνικά αυτιά τα οποία προβληματίστηκαν πολύ για την ακρίβεια της.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, η τουρκική εφημερίδα Sabah ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα δημοσιοποιήσει σε όλα τα μέλη της Συμμαχίας υποτιθέμενα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει η κυβέρνηση και δείχνει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων.

Ο στόχος του Ερντογάν είναι να καταγγείλει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software