x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ FAKE NEWS ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ουκρανή διαμεσολαβήτρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Λιουντμίλα Ντενίσοβα, η πρωτοκλασάτη της ουκρανικής προπαγάνδας αφότου απολύθηκε παραδέχθηκε ότι ψεύδεται για βιασμό παιδιών,γυναικών από Ρώσους στρατιώτες και άλλες θηριωδίες.

Η ουκρανική προπαγάνδα μόλις έκανε ένα βήμα προς την πιο άθλια φρίκη. Η Διαμεσολαβήτρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ουκρανίας, Λιουντμίλα Ντενίσοβα, ανέφερε ότι στην Μπούχα, 25 κορίτσια και γυναίκες ηλικίας 14-24 ετών κρατήθηκαν αιχμάλωτα σε ένα υπόγειο από Ρώσους στρατιώτες και δέχθηκαν επανειλημμένες επιθέσεις και ότι πολλές από αυτές είναι έγκυες.

«Οι Ρώσοι στρατιώτες τους είπαν ότι θα τις βίαζαν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα ήθελαν να έχουν σεξουαλική επαφή με κανέναν άντρα, για να τους εμποδίσουν να αποκτήσουν παιδιά από την Ουκρανία. » Λιουντμίλα Ντενίσοβα

Δηλώσεις που μεταδόθηκαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο, CNN, Washington Post, BBC, συμπεριλαμβανομένων γαλλικών μέσων που δεν έχουν κάνει καμία επαλήθευση, είτε FranceInfo, LCI, Le Parisien…

 

Ο Ουκρανός πρόεδρος ήρθε μάλιστα να προσθέσει στα λόγια της Λιουντμίλα Ντενίσοβα στις 12 Απριλίου προσθέτοντας ένα νεογέννητο παιδί θύμα βιασμού για να τροφοδοτήσει τη φρίκη με φρίκη. «Έχουν καταγραφεί εκατοντάδες περιπτώσεις βιασμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων ανήλικων κοριτσιών και νηπίων. Ακόμα και ενός μωρού! Είναι τρομακτικό να μιλάμε για αυτό», είπε ο Volodymyr Zelensky.

Στη συνέχεια, όμως, η διαμεσολαβήτρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ουκρανία, Λιουντμίλα Ντενίσοβα, τα γύρισε, ομολόγησε:

«Όταν μίλησα στο ιταλικό κοινοβούλιο, στην επιτροπή διεθνών υποθέσεων, άκουσα και είδα τέτοια κούραση, εξάντληση της Ουκρανίας, καταλαβαίνετε; Μίλησα για τρομερά πράγματα για να λάβουν αυτοί αποφάσεις που χρειάζονται η Ουκρανία και ο ουκρανικός λαός. Ίσως πήγα πολύ σκληρά. Αλλά προσπαθούσα να πετύχω τον στόχο να πείσω τον κόσμο να προμηθεύσει όπλα και να ασκήσει πίεση στη Ρωσία. »

Ψέματα, συνεργασία, τίποτα δεν πάει πια…

 

Μετά τα δισεκατομμύρια ευρώ και τα όπλα που έλαβαν οι Δυτικοί, το ουκρανικό κοινοβούλιο απέλυσε τη Λιουντμίλα Ντενίσοβα από τα καθήκοντά της στις 31 Μαΐου. Οι βουλευτές βρήκαν ότι εστιάζει υπερβολικά στα σεξουαλικά εγκλήματα του ρωσικού στρατού. Τους προκάλεσε ότι είχαν αξιόπιστη γνώση αυτών των εγκλημάτων και ότι είχαν δώσει αποδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης στον Γενικό Εισαγγελέα. Η ουκρανική κυβέρνηση επέτρεψε αυτό το ψέμα να διαρκέσει δύο ολόκληρους μήνες, ενώ η γενική εισαγγελέας Iryna Venediktova δήλωσε ότι η Lyudmyla Denysova δεν είχε δώσει στους ανακριτές έγγραφα σχετικά με βιασμούς που διέπραξαν Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία, αλλά μόνο επιστολές με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου που παραβιάστηκαν από τον ρωσικό στρατό…

Τα mainstream μίντια φαίνεται ότι δεν έμαθαν τίποτα για τις ψεύτικες ειδήσεις μετά τη λεγόμενη σφαγή της Τιμισοάρα στη Ρουμανία. Παίρνουμε τα ίδια και ξεκινάμε από την αρχή με τις τρομερές συνέπειες που μπορεί να έχουν. Ο Ζελένσκι μπορεί να συγχαρεί τον εαυτό του που απέκτησε αυτό που ήθελε, λέγοντας ψέματα και στις πλάτες των ευρωπαϊκών λαών που σήμερα πρέπει να σφίξουν τη ζώνη τους.

ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ FAKE NEWS ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software