x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Σουρωτήρι» το Αιγαίο και οι αιθέρες του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μαχητικά, drone και το Cesme έστειλε η Άγκυρα Μόνο το τελευταίο 24ωρο η Τουρκία έκανε 17 παραβιάσεις (με οκτώ μαχητικά και ένα drone) του FIR Αθηνών, ενώ στο Αιγαίο βολτάρει όποτε το επιθυμεί το ερευνητικό πλοίο TCG Cesme, το οποίο βρέθηκε κάποια στιγμή ανάμεσα σε Λέσβο, Σκύρο και Άη-Στράτη, πριν… λουφάξει ξανά σε τουρκικά ύδατα.

Σύμφωνα με το Star πάντως, στο Πεντάγωνο προετοιμάζονται για «θερμό» καλοκαίρι, όχι βέβαια πως μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν «ψυχρά», μιας και η Άγκυρα φροντίζει κάθε λίγο και λιγάκι να υπενθυμίζει τις διεκδικήσεις της.

Νέο παραλήρημα Ερντογάν

Την ίδια στιγμή, ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να παραληρεί. Σήμερα είπε πάλι για τον οθωμανικό χαρακτήρα με αναφορά και στην οικονομία: «H Τoυρκία έσκισε τα πουκάμισα τα οποία της είχαν φορέσει, έκοψε τα δεσμά, έριξε τα τείχη που της είχαν χτίσει με το παρελθόν της και εξαφάνισε τις υποθήκες που είχαν επιβληθεί πάνω της! Η Τουρκία τώρα είναι μια τέτοια χώρα. Η Τουρκία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει δει την κατάρρευση του κράτους της που είχε ζωή 600 ετών… Με τον Εθνικό Αγώνα σώσαμε όσα από τα εδάφη μπορούσαμε σε σχέση με όσα προσπάθησαν να μας επιβάλουν με τη Συνθήκη των Σεβρών. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αντιμετωπίσαμε την υποκρισία των Συμμαχιών που όλο μας κράτησαν στην άκρη… Όσα μέχρι χθες μας έλεγαν ᾽᾽δεν μπορείτε να τα κάνετε, τα κάναμε όλα και συνεχίζουμε να τα κάνουμε. όσο μας έλεγαν ᾽᾽δεν θα τα καταφέρετε᾽᾽τα καταφέραμε όλα και συνεχίζουμε … Από την κυβέρνηση αυτή κανένας να μην περιμένει την αύξηση των επιτοκίων. Αντιθέτως να συνεχίσουμε τη μείωση των επιτοκίων».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software