x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αφοπλίζουν τα νησιά!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ερντογάν κάνει λεκτικές επιθέσεις εναντίον του Μητσοτάκη για τα ελληνικά νησιά, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος τα αφοπλίζει με πολύ ταχείς ρυθμούς, έχοντας ως πρόσχημα την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία! Θα ήταν λογικό να σκεφτεί κάποιος ότι όλο τούτο το σκηνικό φαντάζει μεν παράλογο, αλλά θα μπορούσε να είναι και σκηνοθετημένο, μια και τα έντονα λόγια αποπροσανατολίζουν από τη φρικτή -για την Ελλάδα– πραγματικότητα, η οποία συνοψίζεται σε μία πρόταση: αφοπλισμός των νησιών μας.

Τα όπλα που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στείλει στην Ουκρανία είναι όλα επιχειρησιακά και όλα έχουν ζωτική σημασία για την άμυνα των νησιών μας. Και οι πύραυλοι και τα τεθωρακισμένα που χαρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λες και είναι προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της άμυνας των νησιών μας σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης.

Ο πρωθυπουργός τα ανταλλάσσει με… υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις. Επιπλέον, το επίπεδο της πολιτικής ζωής της χώρας μας έχει φτάσει τόσο χαμηλά, ώστε από τη μια μαθαίνουμε το ξήλωμα της ελληνικής άμυνας από τον Γερμανό καγκελάριο και από την άλλη σιωπούν εκείνοι που θα έπρεπε να έχουν ξεσηκωθεί! Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, αν πραγματοποιείτο αφοπλισμός παραμεθόριας περιοχής που γειτνιάζει με εχθρική χώρα και ανακοινωνόταν μάλιστα από ξένο πρωθυπουργό, θα είχαν κινηθεί άμεσα και όλες οι πολιτικές δυνάμεις αλλά και οι Αρχές, όπως η Δικαιοσύνη. Η Βουλή φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης για όσα συμβαίνουν στη χώρα και οφείλει να ενεργήσει άμεσα για να έρθουν στο φως όλα όσα αφορούν τις αποφάσεις για τον αφοπλισμό των νησιών – κάτι που ενθαρρύνει όσο τίποτε άλλο την τουρκική επιθετικότητα και προλειαίνει το έδαφος για μια άνευ προηγουμένου εθνική καταστροφή.

Πρέπει επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εξηγήσει στο Κοινοβούλιο τι ακριβώς συζήτησε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να ξεκαθαρίσει αν έχει δεσμευτεί λεκτικά για οποιοδήποτε θέμα. Αν ναι, να αποκαλύψει ποιες είναι οι υποσχέσεις που έδωσε στον Τούρκο πρόεδρο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software