x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ολλανδία: Εκτροχιασμός τρένου με έναν νεκρό

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 30 τραυματίσθηκαν, πολλοί σοβαρά, όταν επιβατική αμαξοστοιχία, που μετέφερε περίπου 50 ανθρώπους, εκτροχιάσθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην Οολλανδία αφού προσέκρουσε σε κατασκευαστικό εξοπλισμό που βρισκόταν πάνω στις σιδηρογραμμές, ανακοινώθηκε από τις ολλανδικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

 

Ομάδες διάσωσης απομάκρυναν τους τραυματίες επιχειρώντας μέσα στο σκοτάδι πριν από την αυγή στο σημείο του δυστυχήματος κοντά στο Φόορσχοτεν, ένα χωριό κοντά στη Χάγη. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 3:25 π.μ. (04:25 ώρα Ελλάδας), ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε στο ολλανδικό ραδιόφωνο πως 19 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σε άλλους προσφέρθηκαν φροντίδες επιτόπου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

 

Το μπροστινό βαγόνι του νυκτερινού τρένου από την πόλη Λάιντεν προς τη Χάγη εκτροχιάσθηκε και έπεσε σε έναν αγρό μετά το δυστύχημα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP. Το δεύτερο βαγόνι είναι πεσμένο στο ένα πλευρό και φωτιά ξέσπασε στο τελευταίο βαγόνι, αλλά κατασβέσθηκε αργότερα, πρόσθεσαν οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

 
 

Οι πληροφορίες για τα αίτια της σύγκρουσης είναι αντιφατικές.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software