x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πρωθυπουργός και ΥΕΘΑ έδειξαν ξανά ότι δεν έχουν καν στο μυαλό τους το έμψυχο δυναμικό των ΕΔ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο πρωθυπουργός μίλησε για το «αίσθημα υπερηφάνειας» που εξέπεμψαν οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που παρέλασαν στην Αθήνα. Σωστό είναι αυτό. Δεν βρήκε όμως μία λέξη να πει, έστω μία για το αίσθημα αξιοπρέπειας που πρέπει να έχουν όλοι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις μας! Ως πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα γι ΄ αυτό και τη μοναδική ανακοίνωση που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη ΔΕΘ για το επίδομα Στόλου, του την ακύρωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος, μετατρέποντας την σε απόλυτο φιάσκο!

 

Ο κ.Μητσοτάκης με τη δήλωση του μετά από την παρέλαση απέδειξε ακόμη μία φορά ότι στο μυαλό του, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μόνο εξοπλισμοί, εξοπλισμοί και πάλι εξοπλισμοί. Μας είπε για τα αεροσκάφη και τα πλοία που μας αγόρασε, δείχνοντας ότι δεν έχει ακόμη κατανοήσει ότι όλα αυτά λειτουργούν από ανθρώπους! Οι οποίοι τα τελευταία 4 χρόνια δεν ακούνε τίποτα για τις ζωές τους! Σαν να μην υπάρχουν…

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος μοίρασε μπόλικη ευαρέσκεια στα στελέχη των ΕΔ ,μάλλον γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ που του έχει πάρει τον έλεγχο του υπουργείου του δεν το αφήνει να προσπαθήσει έστω να δώσει και κάτι πιο χειροπιαστό στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Θα περίμενε οποιοσδήποτε ότι μία κυβέρνηση της ΝΔ θα προσπαθούσε κάτι να κάνει για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων! Αποδείχτηκε στην πράξη ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι μακράν η χειρότερη που πέρασε σε όλη τη μεταπολίτευση για τις Ένοπλες Δυνάμεις! Επικοινωνία και ….άγιος ο Θεός! «Βιντεάκια» και πάλι «βιντεάκια» με τα Rafale να απογειώνονται, με τα Rafale  με τον …πυρσό της ΝΔ και από ουσία μηδέν!

Προς επιβεβαίωση η δήλωση του πρωθυπουργού χθες μετά από την παρέλαση. Τουλάχιστον θυμήθηκε ότι τα όπλα που αγοράζει με διαδικασίες συζητήσιμες τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Κάτι είναι κι αυτό.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software