x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μόνο για δίαιτα στα υπέρβαρα AAV-7 δεν μας είπαν ακόμη από το ΓΕΕΘΑ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την εξόφθαλμα λανθασμένη επιλογή της αγοράς -γιατί περί αγοράς πρόκειται- αμφίβιων οχημάτων ΑΑV-7 από τις ΗΠΑ, οι οποίες τα ξεφορτώνονται μετά από 40 χρόνια, προσπαθούν να δώσουν «πηγές» του ΓΕΕΘΑ, μέσω δημοσιευμάτων! Σύμφωνα με τις «πηγές» τα AAV-7 θα έρθουν με …μηδέν χιλιόμετρα!

Αβάδιστα που λένε και στις αγγελίες. Επίσης για το γεγονός ότι είναι υπέρβαρα φταίνε οι καταπέλτες των αρματαγωγών μας που είναι παλιά κι όχι τα AAV-7! Το μόνο που δεν διέρρευσαν οι «πηγές» του κ.Φλώρου είναι ότι μπορεί να κάνει…δίαιτα στα AAV για να «χάσουν» τους 7 παραπανίσιους τόνους! 29 ζυγίζουν, 22 σηκώνουν οι καταπέλτες των αρματαγωγών ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΑΚΤΗ! Το θέμα είναι πλέον γνωστό και σε κυβέρνηση και σε αντιπολίτευση. Αν θα επιτρέψει η δεύτερη στην πρώτη να φορτωθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι ακόμη 268 εκατομμύρια δολάρια για μια αγορά που θα πάει στράφι είναι ένα ερώτημα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ αλλά και ο σύμβουλος Ασφαλείας Θ.Ντόκος που με εντολή πρωθυπουργού έχει λόγο στα εξοπλιστικά αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη για την απόφαση… Υπενθυμίζουμε ότι τα AAV-7 αποσύρθηκαν από το νερό , από τους Αμερικανούς ,όταν το καλοκαίρι του 2020 πνίγηκαν 9 πεζοναύτες τους. Από τότε έβαλαν πρόγραμμα για να τα «διώξουν» κι έχουν βρει τη λύση.

Κάποια στους «πρόθυμους» της Ελλάδας και κάποια –όπως γράφει το Forbes– στους Ουκρανούς για να περάσουν με αυτά τον ποταμό Δνείπερο!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software