x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διαφωνεί η Γερμανία με την αποκλειστική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η προτεινόμενη απαγόρευση πωλήσεων οχημάτων που καταναλώνουν βενζίνη και ντίζελ, η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2035, φαίνεται ότι αποκτά περισσότερους εχθρούς, αφού ορισμένα κράτη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κίνηση.

 Η Ιταλία, η Πολωνία και η Βουλγαρία συμφωνούν με τη Γερμανία και όλες έχουν αντιταχθεί στην κίνηση. Η στάση της Γερμανίας για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης μπορεί να προσφέρει κάποια ελπίδα σε όσους πιστεύουν ότι η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι η μόνη διαδρομή για ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί η χρήση βενζίνης και ντίζελ μετά το 2035, αντίθετα, η γερμανική κυβέρνηση θέλει μια άλλη εναλλακτική λύση από το να μεταβεί απλώς στη χρήση μπαταρίας.

Η Γερμανία ζητά να συμπεριληφθεί μια άλλη διαδρομή στις προτάσεις, πιθανώς κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ταχεία ανάπτυξη των συνθετικών καυσίμων και των βιοκαυσίμων. Η ισχύς των μπαταριών είναι μια επιλογή, αλλά με την υποδομή στις περισσότερες χώρες να μην είναι έτοιμη να δεχτεί και να διαχειριστεί τη χρήση μόνο ηλεκτρικών οχημάτων και τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σήμερα στα οχήματα να μην είναι και οι ίδιες ό,τι πιο οικολογικό στην παραγωγή, το συνθετικό καύσιμο και το βιοκαύσιμο φαίνονται ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση.

Σε κάθε περίπτωση, η ηλεκτροκίνηση, που προσφέρεται αυτή τη στιγμή ως πανάκεια, έχει και άλλες οδούς που πρέπει να ερευνηθούν, πριν ο κόσμος ταχθεί ψυχή τε και σώματι μαζί της.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software