x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΙΝΚΑ: Μποϊκοτάζ σε όσπρια και ζυμαρικά από σήμερα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Νέο μποϊκοτάζ σε όσπρια και ζυμαρικά αρχίζει από σήμερα Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου το ΙΝΚΑ. Μετά το μποϊκοτάζ σε γαλακτοκομικά και τυροκομικά, έρχεται η… σειρά για τα όσπρια και τα ζυμαρικά, καθώς όπως έχει καταγγείλει το ΙΝ.ΚΑ. οι καταναλωτές βλέπουν τις τιμές να ανεβαίνουν διαρκώς.

Σε ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Καταναλωτών αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο αγώνας δρόμου των πολιτών Καταναλωτών κατά της ακρίβειας της αισχροκέρδειας παντού της κερδοσκοπίας συνεχίζεται. Μετά το μποϋκοτάζ στα γαλακτοκομικά, γάλατα, γιαούρτια τυροκομικά εγχώρια ή εισαγωγής το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας συνεχίζει την μάχη κατά των ενοχλητικών τιμών στα ΟΣΠΡΙΑ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ. Καλούμε τους πολίτες καταναλωτές από 28 Φεβρουαρίου 2023 και έως 5 Μαρτίου 2023 να μην αγοράζουμε αυτά τα προϊόντα.

Δεν μπορεί να αγοράζουμε φασόλια γίγαντες Καστοριάς στα 11,96 ευρώ το κιλό, γίγαντες Κίνας στα 7,80 το κιλό απλά φασόλια στα 4,26 ευρώ το κιλό, φασόλια μέτρια στα 4,52 ευρώ το κιλό όπως και φακές στα 3,5 -4,5 ευρώ το κιλό, ρεβίθια στα 4,80 το κιλό.

Ζυμαρικά 1,24 το κιλό στο καλάθι της φτώχειας, ζυμαρικά 1,80 ευρώ το κιλό , 2,90 το κιλό, και βέβαια τόσα άλλα προϊόντα ζυμαρικών όπως σουσαμάκι, κριθαράκι, πένες, λιγκουίνια και τόσα άλλα με υπερβολικές τιμές !!!!!! Τα Όσπρια δε να είναι τα περισσότερα εισαγωγής από Καναδά, Κίνα, Κιρκιζία, Πολωνία, Τουρκία και ΕΕ”.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «δεν μπορεί να μην λειτουργεί ο έλεγχος του κράτους και να γίνονται τα εισαγωγής προϊόντα τροφίμων Ελληνικά.

 

Ζητάμε άμεσες ενέργειες για προσλήψεις προσωπικού στον ΕΦΕΤ έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος και όχι ασυδοσία στην αγορά τροφίμων.

Ζητάμε προσλήψεις κτηνιάτρων και γεωπόνων στο υπουργείο ανάπτυξης και τροφίμων για τον έλεγχο των εισαγωγών στις εισόδους της χώρας μας.

Κύριοι τέλος η κοροϊδία απέναντι στους πολίτες καταναλωτές.

Ήρθε η ώρα των πολιτών Καταναλωτών.

Ξύπνησε επί τέλους ο γίγαντας που λέγεται ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ.

Υ.Γ και επειδή αν δεν πέσουν οι τιμές των τυροκομικών γαλακτοκομικών προϊόντων το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας θα έχει και συνέχεια στο Μποϋκοτάζ αυτών βάζοντας όριο τιμών».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software