x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΕΠΟΛΙΑ: ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Στο «κάδρο» των αρχών μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο στην περιοχή να δρούσε κύκλωμα παιδεραστίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το ανήλικο κορίτσι να δώσει κι άλλη κατάθεση.

Την Τρίτη το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας θα περάσουν άλλοι δυο πρώην γείτονες του Ηλία Μίχου, ο πρώην διαιτητής και ο 40χρονος με τη μεταφορική, τους οποίους αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση.

Ένα νέο στοιχείο που οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση είναι ένα αφήγημα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Μίχος, σύμφωνα με τη real news, περί καταγωγής και ανύπαρκτης οικογενειακής μέριμνας, ώστε να καθησυχάζει επίδοξους βιαστές.

«Η κοπέλα είναι από την Αλβανία, είναι ορφανή, γονείς δεν υπάρχουν. Eνδιαφέρομαι για το μέλλον της. Είναι 16 ετών. Θέλω να τη βοηθήσω, να βγάλει χρήματα για να ορθοποδήσει στη ζωή της», φέρεται να έλεγε ο Ηλίας Μίχος σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πολλοί από τους προφυλακισμένους πάντως ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στη 12χρονη, γιατί γνώριζαν την άσχημη οικονομική της κατάσταση και πως γνώριζαν τον Μίχο μόνο ως γείτονα και ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Ηλίας Μίχος θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, όπως λέει, εις βάρος του, μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τώρα, ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες της υπόθεσης στη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού στην πρώτη ήταν φειδωλός και είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software