x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ” Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ… ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Παύλος Πολάκης ως “πρώην τομεάρχης Διαφάνειας” όπως αναφέρει στη νέα του ανάρτηση, ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε η Σοφία Νικολάου και η αγορά μιας υπερπολυτελούς κατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό.

Δείτε τι έγραψε ο Πολάκης:

“Σε συνέχεια της ανάρτησης που έκανα την Παρασκευή (φωτό 1) και επειδή ό,τι λέω, το πραγματοποιώ…
Επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και “ξεπλένεται” (φωτό 2), κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψω καθώς το σκάνδαλο της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Νικολάου ήταν η πρώτη μεγάλη υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρηματος που αποκάλυψε ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ υπό την καθοδήγησή μου (φωτό 3):

Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής…) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό).

Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!

Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ…)!!!

Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματεως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
Καλή Σαρακοστή σε όλους!
Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα φίλε και σύντροφε Γιάννη Ραγκούση.
(…Για τα άλλα στις συνεδριάσεις των οργάνων )

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software