x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πόσα ακόμη «δεν ξέρει» ο πρωθυπουργός για τις διαθεσιμότητες; C-130 ψάχνουμε, VIP μας περισσεύουνε

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αν πιστέψουμε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκαν ο πρωθυπουργός της χώρας μόλις τα τελευταία 24ωρα έμαθε ότι ο μεταγωγικός αεροπορικός στόλος της Ελλάδας περιορίζεται «σε ένα C-130 κι ένα C-27»! Τις καλές ημέρες θα προσθέταμε…

 

Είναι αδιανόητο να πιστεύει οποιοσδήποτε ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν είχε εικόνα για τα όσα συμβαίνουν με τα C-130! Αν ίσχυε κάτι τέτοιο κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους σήμερα. Δεν ακούσαμε να έχει φύγει κάποιος.

 

Για τα C-130 πρέπει να έχουν γίνει ατελείωτες συζητήσεις αφού στην κυβέρνηση αναζητούσαν λύσεις για τη συντήρηση τους. Οι επιλογές που έγιναν εκ του αποτελέσματος δεν φαίνεται να ήταν επιτυχημένες…

 
 

Συνεπώς λίγο δύσκολο να πιστέψουμε ότι έμεινε έκπληκτος ο πρωθυπουργός από το πρόβλημα C-130. Προσπερνάμε τις υπόλοιπες διαρροές που θέλουν τον πρωθυπουργό να δίνει άμεσα εντολή για αγορά μεταχειρισμένων ή και καινούργιων μεταγωγικών, γιατί θα πρέπει να ανοίξουμε τη συζήτηση του σχεδιασμού, των διαδικασιών που δεν τηρούνται πουθενά αλλά και των προτεραιοτήτων που έχουν τεθεί! Υπάρχει έστω στοιχειώδης σχεδιασμός; Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα αγοράζαμε…F-35 να υπενθυμίσουμε.

Το ερώτημα είναι πόσα ακόμη «δεν γνωρίζει» ο πρωθυπουργός για τις ΕΔ;

 

Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός κατά την άφιξη του στην Καστοριά με ένα από τα VIP αεροσκάφη της κυβέρνησης. Γι΄ αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα. Η διαθεσιμότητα τους είναι μονίμως 100%!!!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software