x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το ΓΕΕΘΑ τι λέει για την …έλλειψη C-130;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Παρήγορο το γεγονός ότι χθες πάρα πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι έγραψαν για το θέμα της έλλειψης C-130 για την Πολεμική Αεροπορία! Ανακάλυψαν ότι πετάνε ένα ,άντε δύο τις …καλές ημέρες και αναρωτήθηκαν ορθώς ΓΙΑΤΙ;

Οι αντιδράσεις γνωστές: όσοι θέτουν τις πραγματικές και άμεσες ανάγκες των ΕΔ και χαλάει τις φωτογραφήσεις του Α/ΓΕΕΘΑ και των υπουργών στο …Τέξας μπροστά στα F-35, είναι…προδότης, φιλότουρκος κλπ!!! Οι φωτογραφίες προκαλούν πλέον μειδιάματα…. Δεν μας απάντησαν ποτέ από το ΓΕΕΘΑ όπου οι καταδρομείς έχουν τον πρώτο λόγο, πως θα μεταφέρουμε γρήγορα δυνάμεις ή βοήθεια όπως χρειάστηκε να κάνουμε στην Τουρκία και εκτεθήκαμε! Ανέλαβε η…Aegean!!! Προφανώς όχι δωρεάν… Τα θέμα του στόλου των μεταγωγικών αεροσκαφών θα έπρεπε να είχε λυθεί ήδη μέσω της ΕΑΒ.

Αντί γι ΄ αυτό όμως η κυβέρνηση πειραματίζεται με ιδιώτες (!!!) στους οποίους έχει δώσει τις συντηρήσεις των C-130! Έστω και τώρα λοιπόν αν σοβαρευτούν επιτέλους στο ΓΕΕΘΑ, στο ΥΠΕΘΑ και στο Μαξίμου και ας αφήσουν τα …σόου με τα F-35 και τα …Galactica που θέλουν να μας πάρουν. Η αγαπημένη όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, η Lockheed Martin εκτός από F-16 και F-35 φτιάχνει και C-130….

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software