x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΤΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-4 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ! ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα (patris news) ανασύρθηκε νεκρός ένας από τους δύο άτυχους πιλότους (Α.Τ. και Μ.Ν) οι οποίοι δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Τα συντρίμμια του μαχητικού, μέρος των οποίων έχει περισυλλεγεί, εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή, 8 ναυτικά μίλια δυτικά του Κατακόλου. Τα πρώτα λεπτά μετά από τη συντριβή διαδόθηκε ότι έχει ληφθεί σήμα εγκατάλειψης, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι χειριστές του δεύτερου αεροσκάφους του σχηματισμού, που πετούσαν μαζί με το F-4 που συνετρίβη, είχαν αναφέρει ότι δεν εντόπισαν αλεξίπτωτα.

Νωρίτερα:

Συναγερμός σήμανε στην Πολεμική Αεροπορία το πρωί της Δευτέρας καθώς έπεσε μαχητικό F-4 στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, αεροσκάφος F-4 (διθέσιο) της 338Μ/117ΠΜ που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας».

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ανραβίδας βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των ιπτάμενων που βρίσκονταν σε μαχητικό αεροσκάφος Φάντομ (F-4).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πιλότοι ενεργοποίησαν το αυτόματο σύστημα εκτόξευσης.

 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του υποσμηναγού και του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας που αγνοούνται μετά την πτώση του Φάντομ F-4, νότια της Ανδραβίδας, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο χειριστές δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το σκάφος.
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software