x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Φτιάχνουν» κλίμα για να «χωνέψουμε» και την αποστολή ελληνικών αρμάτων μάχης Leopard στην Ουκρανία!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που θέλουν και την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στις χώρες που θα δώσουν άρματα μάχης Leopard στην Ουκρανία! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μάλλον εμφανίζεται χαλαρή στο αίτημα της Ουκρανίας και μέσα ενημέρωσης από το Κίεβο συγκαταλέγουν ήδη την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που θα δώσουν Leopard!

 

Τι έχει δώσει η κυβέρνηση στην Ουκρανία μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αφού δεν έχει ενημερώσει κανέναν. Δίνει όπλα ,πυρομαχικά, τεθωρακισμένα και απ ΄ ότι φαίνεται και άρματα μάχης και από την άλλη σε καθημερινή βάση διαφημίζει πόσο ενδιαφέρεται για τον εξοπλισμό της χώρας και πόσο ανησυχεί για «τουρκική επίθεση»! Όλα αυτά τα παράδοξα και επικίνδυνα χωρίς να ανοίξει μύτη!

Η γερμανική WELT έγραψε χθες ότι «η Αθήνα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα των Leopard», επισημαίνοντας όπως προαναφέραμε ότι «η Ελλάδα διαθέτει τα περισσότερα τανκς αυτού του τύπου στην Ευρώπη».

«Καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν διαθέτει τόσα άρματα μάχης τύπου Leopard, όσα η Ελλάδα: Περίπου 350 τύπου Leopard 2 και 500 τύπου Leopard 1. Ανάμεσά τους και 183 τύπου Leopard 2A4, ενός παλαιότερου μοντέλου, για το οποίο οι ειδικοί λένε ότι θα ήταν ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στην Ουκρανία».

Και υπενθυμίζει ότι το Κίεβο, χρειάζεται «μερικές εκατοντάδες» κύρια άρματα μάχης για να ανακαταλάβει τις περιοχές που κατέλαβε η Ρωσία.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software