x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μικελλίδης : Ακούω συχνά το «Η Κύπρος δεν έχει καμιά σωτηρία»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Φόβος και αγωνία κυριαρχεί στους ψηφοφόρους, αν αυτές οι Προεδρικές εκλογές πραγματικά θα αλλάξουν κάτι, προς κοινό όφελος ή αν θα είναι αναγκασμένοι να επιλέξουν ανάμεσα σε φίλους ή κουμπάρους, δήλωσε στον ACTIVE o ψυχίατρος Γιώργος Μικελλίδης.

«Φανταστείτε να έχετε ένα σκυλί και να το κλειδώνετε σε ένα κλουβί. Τι πρώτες ώρες γαβγίζει γαβγίζει μέχρι που έρχεται η κούραση και η συνειδητοποίηση ότι τίποτε δεν αλλάζει, παραμένεις στο κλουβί και σταματάς να αντιδράς» ανέφερε ο κύριος Μικελλίδης σημειώνοντας ότι σε μεγάλο ποσοστό πληθυσμού στην Κύπρο, συμβαίνει το ίδιο φαινόμενο ακριβώς.  Όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί συνέχισε, αισθάνονται ότι δεν θα αλλάξει η καθημερινότητα, ούτε οι καταστάσεις που τους προκαλούν άγχος, που προέρχονται από οικονομικά ή κοινωνικά προβλήματα και έχει επίδραση στην ψυχική του υγεία.

Χαρακτήρισε πολυσύνθετο ζήτημα τις προεδρικές εκλογές, κατά το οποίο όπως είπε, οι υποψήφιοι υπόσχονται δραστικές αλλαγές σε καίρια ζητήματα, αλλά δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι υπάρχουν θέματα που χρήζουν σημαντικής αλλαγής.

Στο ιατρείο συχνά ακούω δυστυχώς το «Η Κύπρος δεν έχει σωτηρία» και αποφασίζουν να μετοικήσουν σε άλλες χώρες, ανέφερε ο κύριος Μικελλίδης. Υπέδειξε δε, την τάση των υποψηφίων όταν δέχονται μια ερώτηση αντί να απαντούν όπως είπε, κάνουν επίθεση στον ανθυποψήφιο τους ότι δεν έκανε κ.λ.π.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software