x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια για τον θάνατο 66χρονου κυνηγού

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Νέα υπόθεση ενδεχόμενης ιατρικής αμέλειας διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σε βάρος ιδιωτικού νοσηλευτηρίου το οποίο είναι συμβεβλημένο με το ΓεΣΥ, μετά και τον θάνατο 66χρονου Ελληνοκύπριου. 

Την καταγγελία έκανε χθες το απόγευμα ο γιος του 66χρονου ο οποίος ανάφερε ότι ο πατέρας του νοσηλεύονται εδώ και περίπου 3 μήνες στο συγκεκριμένο νοσηλευτήριο μετά από κυνηγετικό ατύχημα.

Κατά την νοσηλεία του στο νοσηλευτήριο ο 66χρονος υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, με την τελευταία να αφορά αφαίρεση χολής. Δυστυχώς ο 66χρονος μετά και την τελευταία χειρουργική επέμβαση δεν επανήλθε με αποτέλεσμα χθες το πρωί να φύγει από τη ζωή.

Μετά και την καταγγελία των οικείων του 66χρονου στην Αστυνομία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού αναμένεται να προχωρήσουν σε καταθέσεις από τους ιατρούς του ιδιωτικού νοσηλευτήριο και να παραλάβουν τον ιατρικό φάκελο με όλα τα έγγραφα του θανόντος για να αρχίσει η διερεύνηση της ενδεχόμενης ιατρικής αμέλειας.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 66χρονος τραυματίστηκε στις 13 Νοεμβρίου του 2022 όταν ενώ κυνηγούσε στην περιοχή Μαυρακιές στο χωριό Παραμάλι της επαρχίας Λεμεσού, γλίστρησε με αποτέλεσμα να του πέσει το κυνηγετικό όπλο στο έδαφος και να εκπυρσοκροτήσει. Από τον πυροβολισμό ο 66χρόνος Ελληνοκύπριος τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη του αριστερού του ποδιού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software