x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ναρκοπλοίο Blume: Παγκόσμιος διασυρμός της Ελλάδας!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η νέα υπόθεση τύπου Noor1 που εξελίχθηκε στα ανοιχτά τον Κανάριων νήσων, αποκτά μία εξαιρετικά άσχημη τροπή για την πατρίδα μας.

Η παρακολούθηση επί αρκετές ημέρες και η τελική νηοψία στο πλοίο από τις ισπανικές αρχές που οδήγησε στην αποκάλυψη της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης, έγινε με πλήρη άγνοια των ελληνικών αρχών.

Σύμφωνα με ειδικούς στα θέματα διακρατικής συνεργασίας διωκτικών αρχών, οι Ισπανοί επέλεξαν να μην ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές της Ελλάδας για την επιχείρηση που οργάνωναν και διεξήγαγαν, παρότι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι το πλοίο Blume με σημαία Τόγκο ήταν ελληνικών συμφερόντων.

Η απόφαση των Ισπανών να μην δώσουν το παραμικρό στοιχείο στην ελληνική πλευρά για την όλη επιχείρηση, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Οι Ισπανοί θεώρησαν πως εάν ενημέρωναν τις ελληνικές διωκτικές αρχές θα έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρη την επιχείρηση, φοβούμενοι σαφώς διαρροές.

Πρόκειται για μία εξέλιξη – ράπισμα στην αξιοπιστία της πατρίδας μας, η οποία μάλιστα έρχεται από έναν ευρωπαίο εταίρο, την Ισπανία. Γεγονός που δείχνει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζεται πλέον ως τριτοκοσμική χώρα, ισοδυναμεί με την Κολομβία την εποχή του Εσκομπάρ.

Το γεγονός ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή ο πραγματικός ιδιοκτήτης του πλοίου όχι μόνο δεν έχει προσαχθεί, αλλά υπάρχει πλήρη συσκότιση γύρω από το όνομα του, ενώ ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου εμφανίστηκε με δήλωσή του για να «διαβεβαιώσει» πως τόσο η διαχειρίστρια όσο και η ιδιοκτήτρια εταιρία δεν γνώριζε για τους 4,5 τόνους ναρκωτικών, ολοκληρώνει την άθλια εικόνα…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software