x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο «ΑΨΥΣ»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Φυσικά, τα διάφορα αμίμητα δεν περιορίζονται στους κύκλους των ενοίκων του Μεγάρου Μαξίμου. O γνωστός και ως «αψύς» Κρητικός που πολλοί τον ακούν και ουδείς τον λαμβάνει στα σοβαρά, έκανε μια ανάρτηση με τίτλο «ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ!!! Ο λαός μίλησε το 1974!! ΤΕΛΟΣ!!!», με τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες συμπεριέλαβε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, στο οποίο αποτίσαμε φόρο τιμής σε έναν σπουδαίο Έλληνα ο οποίος εγκατέλειψε τα εγκόσμια, τον Βασιλέα Κωνσταντίνο. Έναν σπουδαίο ΕΛΛΗΝΑ, όχι σαν αυτούς που κάποτε, φορώντας κράνη και κρατώντας λοστούς, προσπαθούσαν να διαλύσουν μια εκδήλωση για το Βορειοηπειρωτικό στο ΕΚΠΑ…

Ο πρώην δήμαρχος που κρατούσε διπλά βιβλία, ο συνομιλητής αυτός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ενός πρώην Α/ΓΕΣ, που κρατούσε διπλά βιβλία, δεν μπορεί εμάς να μας «λερώσει». Όσο μας βρίζει, τόσο το καλύτερο για εμάς. Μας αποδεικνύει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Αυτόν που πηγαίνει ανάποδα στην αθεΐα και στον εθνομηδενισμό. Άλλωστε, η εφημερίδα μας φτάνει στα περίπτερα ανελλιπώς εδώ και 42 χρόνια. Ξέρουμε που πάμε. Δεν περιμέναμε τις κατάρες και τα ιδεοληπτικά κλισέ ή στην προκειμένη περίπτωση τα «εύσημα» των αριστεριστών για να αναλογιστούμε το τι και πως. Αυτά όχι σε εμάς.

Ας τα αφήσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για τους σπασίκλες φιλελέδες και «άριστοι» ποταμίσιοι της ΝΔ, που τους βλέπουν και παθαίνουν ακράτεια από την τρομάρα τους, μιας και σέβονται τόσο πολύ τους αγώνες της αριστεράς. Ας πάνε λοιπόν οι «σκαφάτοι» ΣΥΡΙΖΑίοι να καθαρίσουν κάνα ψαράκι και προσοχή με τα λέπια. Και ας μη ζηλεύουν τη δόξα του Αλφαβητίξ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software