x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Και ο Λοβέρδος στην ΑΔΑΕ για τα αίτια της παρακολούθησής του…

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητώντας να ενημερωθεί εάν παρακολουθείται, στον απόηχο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών. 

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως πριν από μερικές ημέρες, ο Αν. Λοβέρδος είχε καταγγείλει, από το βήμα της Βουλής, πως έχει πέσει θύμα παρακολούθησης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως σήμερα, Τετάρτη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.

Μάλιστα, ο Αν. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ.

Πρακτικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος όπως και ο Γιώργος Κύρτσος, κάνουν αυτό που δεν έχουν κάνει τόσο καιρό τα στελέχη της ΝΔ: Να ζητήσουν να ελεγχθεί ποιος και γιατί ζήτησε την παρακολούθησή τους…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software