x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ιταλία: 42 στους 100 βιασμούς διαπράττονται απο μετανάστες!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι 42 στους 100 βιασμούς στην Ιταλία διαπράττονται από μετανάστες και επιπλέον, ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Τα στατιστικά στοιχεία του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών αποκάλυψαν επίσης ότι οι Ιταλίδες είναι θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και σεξουαλικών επιθέσεων στις περισσότερες περιπτώσεις, και όχι αλλοδαπές γυναίκες.

Αντίθετα, οι αλλοδαπές γυναίκες έχουν ελαφρώς υψηλότερο ποσοστό όταν πρόκειται για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα, όπως ο βίαιος βιασμός, ανέφερε η ιταλική εφημερίδα Il Giornale .

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι αλλοδαποί αντιπροσωπεύουν πλέον το 31,9 τοις εκατό των εγκληματικών πράξεων παρά το γεγονός ότι αποτελούν μόνο το 8 τοις εκατό του πληθυσμού.

Στη Νάπολη αυτή την εβδομάδα, μια 17χρονη κοπέλα βιάστηκε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, από έναν 30χρονο μετανάστη. Είπε στην αστυνομία ότι ο μετανάστης την καταδίωκε για λίγο πριν την επίθεση.

Αρκετές παρόμοιες σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν πρωτοσέλιδα στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ενός κοριτσιού τον Μάρτιο από όχλο πέντε μεταναστών από την Αλβανία και το Μαρόκο, καθώς και τον βιασμό μιας 15χρονης στο Τισίνο από Μαροκινούς μετανάστες τον Οκτώβριο.

Η φρικτή δολοφονία της 16χρονης Desirée Mariottini , η οποία ναρκώθηκε και στη συνέχεια βιάστηκε από πολλούς μετανάστες που της είχαν δώσει επίτηδες υπερβολική δόση, είχε επίσης προκαλέσει εθνική οργή. 

Επίσης αυτή την εβδομάδα, ένας 27χρονος στον Τάραντα ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από μια ομάδα μεταναστών «για πλάκα».

Στην Ελλάδα δε γνωρίζουμε τα πραγματικά στατιστικά και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν και μη πολιτικά ορθό, είναι θεμα δημοκρατίας και διαφάνειας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software