x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σάλος με το «Χαμόγελο του Παιδιού» – Νέα καταγγελία για εκβιαστικές ενέργειες της κυβέρνησης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει «λουκέτο» που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενός οργανισμού που εδώ και χρόνια έχει προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες, την ώρα που ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος!

 

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος κατήγγειλε δημόσια ότι η κυβέρνηση με την πρόσφατη υπουργική απόφαση της Δόμνας Μιχαηλίδου, μεθοδεύει το κλείσιμο της οργάνωσης. Μάλιστα ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε σήμερα ότι ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης του ζήτησε να σταματήσει τις δημόσιες καταγγελίες με σκοπό να… ξεχαστεί το θέμα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο οργανισμός προχώρησε σε μια νέα καταγγελία που ουσιαστικά αφήνει αιχμές για εκβιαστικές ενέργειες του κυβερνητικού μηχανισμού που εκθέτουν βαρύτατα προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter το Χαμόγελο του Παιδιού, ένας από τους σταθερούς χορηγούς του οργανισμού εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να υποστηρίξει τον οργανισμό, ωστόσο μια ημέρα μετά του χτύπησε την πόρτα επιτελείο της ΑΑΔΕ για να του κάνει έλεγχο. Μάλιστα στον προειδοποίησαν ότι θα ακολουθήσει και νέοι έλεγχο!

«Τραγικό! Σταθερός χορηγός μας έβγαλε ανακοίνωση σαν εταιρεία, για την υποστήριξη του
@hamogelo και την επόμενη ημέρα δέχθηκε εξονυχιστικό έλεγχο από το τμήμα δημοσίων εσόδων και του είπαν ότι ακολουθεί και έλεγχος περιφέρειας. Το κατέβασε αμέσως, φοβήθηκε» γράφει το οργανισμός στον επίσημο λογαριασμό του.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software