x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ρωσική έρευνα: Ελαφρά πτώση στην υψηλή δημοτικότητα Πούτιν

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων πολιτών στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μειώθηκε κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα μέσα σε μια εβδομάδα, φτάνοντας το 78%, σύμφωνα με έρευνα του Πανρωσικού Κέντρου Ερευνών Κοινής Γνώμης που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

«Όταν ρωτήθηκαν για την εμπιστοσύνη [τους] στον Βλαντιμίρ Πούτιν, το 78% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά (-1,5 ποσοστιαίες μονάδες σε μία εβδομάδα). Το επίπεδο έγκρισης του έργου του Ρώσου προέδρου ήταν 73,7% (-2,1 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα) », σημειώνεται στην έκθεση που αναδημοσιεύεται από το ρωσικό πρακτορείο ΤΑΣΣ.

Το έργο της ρωσικής κυβέρνησης εγκρίθηκε από το 49% των ερωτηθέντων (-1,6 ποσοστιαίες μονάδες), ενώ οι προσπάθειες του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν εγκρίθηκαν από το 52,2% των ερωτηθέντων (-0,6 ποσοστιαίες μονάδες σε μια εβδομάδα). Η έκθεση διευκρίνισε ότι τον πρωθυπουργό εμπιστεύεται το 61,3% των ερωτηθέντων (-1 ποσοστιαία μονάδα την εβδομάδα).

Οι ερωτηθέντες εξέφρασαν επίσης τις απόψεις τους για την ηγεσία των κοινοβουλευτικών παρατάξεων της Ρωσίας. Έτσι, το 33,1% εμπιστεύεται τον ηγέτη του CPRF Gennady Zyuganov (-0,4 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα), ο Sergey Mironov, ο ηγέτης του A Just Russia - For Truth, κέρδισε 32,1% (-1,1 ποσοστιαίες μονάδες σε μία εβδομάδα), ο ηγέτης του The New People το κόμμα Alexey Nechaev έλαβε 8,6% (+1,6 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα), ενώ ο αρχηγός του LDPR Leonid Slutsky έλαβε 17% (+2 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα).

Το επίπεδο υποστήριξης για το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας διαμορφώθηκε στο 38,5% (-1,9 ποσοστιαίες μονάδες σε μία εβδομάδα), με το CPRF να υποστηρίζεται από το 10,4% (+0,1 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα). Τα ποσοστά του κόμματος New People ανήλθαν στο 4,6% (-0,1 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα), ενώ το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας (LDPR) συγκέντρωσε 8,9% (+0,8 ποσοστιαίες μονάδες σε μία εβδομάδα) και υποστηρίχθηκε το A Just Russia - For Truth κατά 5,6% (+0,2 ποσοστιαίες μονάδες την εβδομάδα).

Η έρευνα διεξήχθη από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου σε 1.600 ερωτηθέντες ηλικίας άνω των 18 ετών.



e-genius.gr ...intelligent web software