x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κλάους Σβαμπ: «Αναδιαρθρώνουμε τον κόσμο και χρειαζόμαστε το χάος για να το κάνουμε αυτό»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τι είπε ο δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» στους G20

Ο Κλάους Σβαμπ (σ.σ. Γερμανός μηχανικός, οικονομολόγος και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF) μίλησε κατά την διάρκεια της Συνόδου των G-20 για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και τη χρησιμότητα της κρίσης ως μέσου για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης.

Με λίγα λόγια πόσο σημαντικές είναι οι κρίσεις για να επιτευχθεί η δική του ατζέντα και των εξτρεμιστικών κύκλων που την υποστηρίζουν.

Συγκεκριμένα είπε πως «περνάμε μία βαθιά αναδιάρθρωση ως πλανήτης».

Η αναδιάρθρωση που έχει εμμονή το WEF, είναι ένα παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα που βασίζεται στις έννοιες του Σβαμπ για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση (των υπολογιστών και της Τεχνολογίας), την Κοινή Οικονομία και τον Καπιταλισμό Ενδιαφερομένων Μερών (εταιρική διακυβέρνηση).

Φυσικά Κοινή Οικονομία σημαίνει μία παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κράτος. Σημειώνεται ότι αυτή είναι και η λογική του για εξάλειψη των χρεών. Αφού η οικονομία θα είναι μία άρα κανείς δεν θα χρωστάει πουθενά…

 

Ακούγεται ιδανικό έτσι; Μόνο που πάντα υπάρχει «τυρί» στην φάκα και φυσικά είναι δωρεάν.

Πρόκειται για μία αναβίωση του σοβιετικού συστήματος με νέο περιτύλιγμα όπου όλα θα ελέγχονται συγκεντρωτικά με την βοήθεια της Τεχνολογίας και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

Αρκεί κάποιος να διαβάσει τον «Θαυμαστό Νέο Κόσμο» του Άλντους Χάξλεϊ και θα καταλάβει πως τίποτε δεν θα είναι ελεύθερο, ούτε καν οι γεννήσεις , αν επικρατήσουν οι θεωρίες του Κλάους Σβαμπ και κυρίως αυτών που τον υποστηρίζουν.

Μάλιστα υπονοεί ότι, ενώ ο κατακερματισμός είναι απαραίτητος, ο υπερβολικός κατακερματισμός θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός, εννοώντας πως χρειάζεται το χάος για να επιβληθεί η ατζέντα του, αλλά όχι χάος πέρα από τα όρια. Δηλαδή ελεγχόμενο χάος.

 

Βέβαια, ελεγχόμενο χάος σημαίνει ότι είναι και τεχνητώς κατασκευασμένο ακριβώς για να οδηγήσει τις μάζες στις «τελικές λύσεις» και όποιος έπιασεν, έπιασεν…

Θα πούμε μόνο πως το χάος είναι συνεχόμενο τα τελευταία χρόνια καθώς μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, εξοντώνοντας ολοκληρωτικά ότι είχε απομείνει από την μεσαία τάξη στις δυτικές κοινωνίες.

Οποιαδήποτε ομοιότητα του Κλάους Σβαμπ με τον Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ, τον επικεφαλής της SPECTER, της σατανικής οργάνωσης στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο μέσω πρόκλησης…. χάους, είναι απλά συμπτωματική…

https://www.youtube.com/watch?v=DQjXODh0TOg&feature=emb_title

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software