x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ο Καπραβέλος ανακοίνωσε το «ΕΓΚΛΗΜΑ»: Τα μέτρα COVID αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό σύστημα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο ίδιος που τα προωθούσε κάθε μέρα στα κανάλια τώρα λέει πως οι προφυλάξεις αυτές μας κατέστρεψαν… Τα μέτρα, για τα οποία ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ τον κόσμο!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου και τηλέ-ειδικός, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, είπε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό πως τα μέτρα που ο ίδιος ΕΝΘΕΡΜΑ και με ΘΥΜΟ διακήρυττε από κανάλι σε κανάλι, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

«Το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει πλέον εξασθενήσει. Δεν έχει εκπαιδευτεί τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω του κορωνοϊού και τον ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΩΝ», σημείωσε.
ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ;;;;;;; ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ LOCKDOWN ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ;;; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;;;

Ισχυρίστηκε δε πως οι έγκυοι, λόγω αυτών των μέτρων δεν δίνουν τα κατάλληλα αντισώματα στα έμβρυα με συνέπεια να γεννιούνται βρέφη και να κινδυνεύουν από ιούς που κανονικά δεν θα τα επηρέαζαν!

 

Απλά ακούστε:

https://rumble.com/v1uoy2y-112018570.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software