x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τεράστια «BOMBA» – Le Monde για «ΜΕΙΩΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και της ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σοκαριστείτε ελεύθερα…
«Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη»

Όχι δεν παρατίθεται μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά άρθρο της γαλλικής Le Monde, το οποίο έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, για τις οποίες σας έχει ενημερώσει ΜΟΝΟ το ΕΛ!!!!

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση ‘Υπεύθυνη Δημογραφία’»!!!

Και ποιο ήταν το πρόσφατο άρθρο που αποκλειστικά σας είχε δώσει το EL.GR;;;

Μια ανησυχητική μελέτη από την Γερμανία φέρεται να αποκαλύπτει μια «ισχυρή σχέση» μεταξύ της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον COVID-19 και μιας ξαφνικής και δραματικής πτώσης των ποσοστών γονιμότητας στην Γερμανία και την Σουηδία, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να γίνει αντίστοιχη έρευνα και στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως η διεθνιστική τάξη πραγμάτων και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν αναφερθεί ου ολίγες φορές στην ανάγκη αποσυμφόρησης του πληθυσμού.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας Πληθυσμού της Γερμανίας, «υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ της έναρξης των προγραμμάτων εμβολιασμού και της μείωσης της γονιμότητας εννέα μήνες μετά».

Τα σχόλια δικά σας…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software