x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής: Το κοίτασμα της Κρήτης θα δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Έλληνας καθηγητής δήλωσε την ακράδαντη πίστη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, πως πρόκειται για ποσότητα 16 τρισ. κυβικών μέτρων.

Σοκάρει τους Τούρκους ο Έλληνας καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το κοίτασμα της Κρήτης είναι ικανό να δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια. Ο ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά μίλησε στον Λάμπρο Καλαρρύτη και την εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες», στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών όπου και υποστήριξε πως το κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κρήτη είναι ικανό να δώσει τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου, το οποίο μπορεί να τροφοδοτεί την Ευρώπη χωρίς… τέλος. Συγκεκριμένα ο κ. Φώσκολος έκανε λόγο «για αέναο φυσικό αέριο που βγαίνει κάτω από την Κρήτη». «Δεν πρόκειται να σταματήσει», συμπλήρωσε. 

Ο Έλληνας καθηγητής δήλωσε την ακράδαντη πίστη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, πως πρόκειται για ποσότητα 16 τρισ. κυβικών μέτρων. Δυτικά του Ελαφονησιού ο στόχος που κυνηγούν οι Αμερικάνοι είναι πέντε φορές μεγαλύτερή από του Ζορ, σημείωσε ο Αντώνης Φώσκολος. Σύμφωνα με τον Έλληνα καθηγητή τα νέα για την Ελλάδα είναι πολύ καλά γι αυτό και η Τουρκία αντιδρά στην προοπτική αυτή με την πολεμική των τελευταίων χρόνων. «Πιστέψτε με ότι η Ελλάδα θα φτάσει στον 2ο Χρυσό Αιώνα. Εγώ δεν θα το προλάβω, εσείς θα το προλάβετε», υπογράμμισε.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software